free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legviccesebb gumimatrac

Borsa         Címkék: gumimatrac, lista, nyár, tárgy, vicces 0 hozzászólás

A gumimatrac státusszimbólum és igenis öltözet. Akinek új ez az információ, és még soha, senkitől nem hallotta, szemezgessen a matracokból. És még véletlenül se vegyen komolyan bennünket.

A legtöbben valószínűleg még emlékszünk gyerek- vagy kamaszkorunkból a ronda, piros-kék, NDK-s gumimatracokra. Nos, ezek az alkalmatosságok bizony nem tartoznak azok közé a tárgyak közé, melyeket visszasírunk abból a korszakból. Pláne, hogy manapság már gumimatracok terén is ötletesebbnél ötletesebb darabok közül válogathatunk. Nekünk jelenleg ez az öt a kedvencünk...

CitromkarikaMint a citromkarika egy hideg ital tetején, úgy lebeg a medence vizének felszínén ez a vidám és kényelmes gumimatrac. Már csak a jégkockák hiányoznak mellőle... A termék a Toysplash-től rendelhető meg, akciós áron 27.50 dollárért.

MosolygósA sárga, mosolygós arcot mindenki ismeri. Gyakorlatilag lehetetlen lenne összeszámolni, hányan, hányféleképpen dolgozták már fel... Nem meglepő tehát, hogy gumimatrac-verzió is létezik belőle. Egyszerű és aranyos, mint maga az embléma. Tessék mosolyogni!A matracot a Kayak Katalogue internetes áruházából, 23.99 dollárért szerezhetjük be.

Saját szigetSzinte mindenki volt már úgy életében néhányszor, hogy szeretett volna birtokolni egy saját szigetet. Nos, ha álmaink szigete nem is, de ez műanyag szigetecske, amelyen a felnőttek kényelmét italtartók, a gyerekek szórakozását pedig minicsúszda szolgálja, a miénk lehet. Legalább is, ha van rá 179.99 dollárunk és megrendeljük az Overton's online boltjából.

TrambulinteknősEz a helyes matracteknős a hátán beépített trambulinnal gyerekeknek készült. Kétség sem fér hozzá, hogy a célba vett korosztály tagjai remekül el tudnának lenni egy ilyen játékszerrel. Az ára azonban bizony meglehetősen felnőttes, 439.99 dollár. Akiket ez nem riaszt el a vásárlástól, a Direct Inflatables webáruházából rendelhetik meg.

Úszó ágy Egyedül, tartós kapcsolatunkkal, netán kisebb baráti társasággal is kiválóan lehet ejtőzni ebben a hatalmas, puha, napernyővel és tárolóval is felszerelt úszó ágyban. Ráadásul attól sem kell tartanunk, hogy belekap a szél és beborulunk vele a habokba, hiszen szélálló kialakítású. Az ára sajnos ennek sem épp baráti, 320 dollárba kerül és a Luxurylaunches-től rendelhető meg.Kapcsolódó cikkek

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés