free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bikinis csajok

HT         Címkék: bikini, csajok, hímtag, pucérkodás, születésnap 0 hozzászólás

A Hímtag szerint bikinis csajokkal bármit ér eladni, de most nem a reklámbiznisz és a fogyasztói társadalom szimbiózisáról értekezik. Ma van a bikini születésnapja. 61 éves lett. Gratulálunk.

Bár többezer éve fürdőzünk, de nagyjából csak kétszáz éve strandolunk. Állítólag egy francia hölgy nyitotta meg a szezont a XVIII. század végén, bizonyos Boigne grófnő, aki Dieppe-ben fürdött a tengerben. Két komornája kísérte a strandúttörőnőt, akit hordozószékén cipeltek be a vízbe. A grófnő még nem pucérkodott. Strandöltözéke manapaság a bőrvédelem okán hasznos, mivel utcai viseletben mártózott meg a hölgy. Mára a strandolás olyan társadalmi esemény lett, ahová pucérkodni járunk olyan emberek közé, akik szintén pucérkodni mennek a célintézménybe.

Louis Reard és a kétrészes

Bikini szigetekNem újdonság, hogy az ókori görögök is viseltek bikinihez hasonló ruhadarabot, de a bikinit az újkori története Louis Reard francia divattervezőhöz köti, aki 1946. július 5-én mutatta be a nagyérdeműnek a kétrészest. A fürdőruha azokról a Bikini szigetekről kapta a nevét, ahol akkoriban kísérleti atomot robbantottak. A névadás oka az volt, hogy a tervező szerint a bikini olyan hatást gyakorol majd a férfiakra, mint az atom a szigetekre. Többek között a hidegháború kezdete és az amerikai álszemérem az oka, hogy a trendgenerátorok csak lassan gerjedtek rá a szexista ruhadarabra. Az atomcsapástól rettegő hazafias földlakók etikátlannak tartották, hogy bikinit is vigyenek a tengerpartra, de ahogy beköszöntött az atomcsend és kisimultak a világ hatalmasainak ráncai a bikininek behódolt az egész világ. Pl. 1962-ben megjelent az első bikinihez írott sláger.Az nem lenne jó, ha a csajok mindig bikiniben járnának mindenhová. Persze egyetlen pucér nőt sem zavarok be az utcáról a meztelensége miatt, de én bírom, amikor a ruhadarabok öltöztetnek. Pl. a bikinifelső -könnyű nyári szoknya párosítás már öltöztet, nem úgy mintha csak egyszál bikiniben menne az illető a metróba. Annak egy ideje már vége, amikor egy kivillanó bokára rárántottak a pasik. A bikini mára elérte azt, hogy eltakarni a nők mellbimbóját és nemiszervét szemérmes cselekedet. Míg az illető 60 éve kiriszált a bícsre bikiniben, és garantált fogház és sajtóbotrány volt a következmény, manapság a pucér celebek sem izgatnak senkit. Az a nagy szerencsénk, hogy a szex elad, és bikinis csajokkal ér eladni bármilyen terméket. Persze egyetértek azzal, hogy jobb lenne, ha az emberek a praktikus okaik miatt vásárolnának termékeket, és csak annyit amennyit a szükségük diktál, de most nem vitatkoznék a reklámbiznisz és a fogyasztói társadalom szimbiózisáról, hanem felsorolok néhány dolgot, ami ma nem lenne, ha nincs Louis Reard francia divattervező.Nem lennének bikinben versenyt futó csajok.Nem lennének léggitározó bikinis csajok.Nem lennének köztörvényes bikinis csajok.

És ő sem lenne.Boldog születésnapot bikini. Éljen és virágozzék a csajok és a bikini 61 éve megbonthatatlan barátsága. Ez az új pántnélküli tanga pedig felettébb paraktikus.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés