free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sebtapasz színes bőrre

Borsa         Címkék: bőr, diszkriminatív, megoldás, sebtapasz, színes 0 hozzászólás

Talán még sosem gondoltunk úgy egy szimpla sebtapaszra, hogy az bizony diszkriminatív tárgy is lehet. Ha nagyon bele akarunk kötni, tényleg csak a fehér bőrszínnel harmonizál. De van megoldás.

Igen, ha jobban belegondolunk a fehér sebtapasz is diszkriminatív, de ha valakinek a lelkét nagyon nyomasztja ezt a tény, már itthon is tud átlátszó, vagy világosbarna tapaszokat vásárolni. Persze rögtön jöhet is a válasz, hogy ez még mindig nem az igazi, a világosbarna, az nem sötét barna és egyebek... Hogy még véletlenül se bonyolódjunk bele a színek kavalkádjába, az a lényeg, hogy borsa üdvözli az ötletet. Bár ha jobban belegondolunk a sötét sebtapasz is lehet diszkirminatív...

A medvecukortól a mézig

Az amerikai Identity Products dobta piacra az Ebon-Aide nevű sebtapasz-készletet, amelyet kifejezetten színes bőrű embereknek szánnak. A tapaszok medvecukor, mokka, tejeskávé, gyömbér és méz színekben léteznek, három különböző méretben.

AZ Ebon-Aide-ből egy 50 tapaszt tartalmazó doboz 2.19 dollárba kerül és egyelőre csak Amerikában árusítják boltokban, de online a világ bármely pontjáról megrendelhető.

(forrás: trendvadász)Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés