free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szingligyűrű

Borsa         Címkék: divat, gyűrű, hülyeség, szimbólum, szingli 0 hozzászólás

Állítólag divat a szingliség, és állítólag már teljesen megszoktuk, hogy időről időre feltűnnek olyan szimbólumok és termékek, amelyek a szinglibüszkeséget kívánják jelképezni. Újabb hülyeség.

A legújabb szinglibüszkeséget hirdető jelképet, azaz a szingligyűrűt - Singelringen - egy svéd cégnek köszönhetik azok, akik most a hír hallatán örömtáncot járnak. Ez az ékszer nem más, mint egy sima ezüst gyűrű, égszínkék, akril réteggel borítva. A körítés persze több ennél.

Egyébként szép

A rizsaÁllítólag a szingligyűrű a jegygyűrű ellentéte, azaz viselésével - kiötlői szándéka szerint legalábbis - azt fejezhetjük ki, hogy függetlenek, büszkék és új ismeretségekre nyitottak vagyunk. Az ékszer uniszex, tehát férfiak és nők egyaránt hordhatják. A jobb kézen ajánlott egyébként, de hogy melyik ujjon, az nincs meghatározva.

A szingligyűrűt egyébként már olyan celebek ujján is látták, mint a szupermodell Naomi Campbell, vagy a Született gyilkosok című film főszereplője, a rockzenekarával nemsokára hazánkban koncertező sztárja, Juliette Lewis. Na, ez.

Aki maga is szeretne birtokolni egy szingligyűrűt, az a singelringen.com weboldalról szerezhet be egy sorszámozott darabot, 55 dollárért. Csak vigyázzon, nehogy jegygyűrűnek nézzék...

(forrás: styledash.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés