free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szex és mozi

Borsa         Címkék: film, készül, newyork, sorozat, szex 1 hozzászólás

Évek óta rebesgetik, hogy film készül a Szex és New York című sorozatból, de eddig úgy tűnt, hogy ebből igazából soha nem lesz semmi. A legújabb hírek szerint azonban talán mégis. Majd meglátjuk.

Mióta véget ért a Szex és New York című tévésorozat, azóta gyakorlatilag folyamatosan lehetett hallani arról, hogy mozifilm készül belőle, illetve ezzel együtt arról is, hogy mégsem, mert hogy éppen valamelyik főszereplővel nem tudnak megegyezni az anyagiakban, meg hogy Sarah Jessica Parker (Carrie) és Kim Catrall (Samantha) engesztelhetetlenül utálják egymást, satöbbi. Szóval olybá' tűnt, hogy már nem lesz semmi az egészből. Most viszont úgy áll, hogy mégiscsak lesz. Mi elhisszük... ha majd látjuk a moziban.

Ezt a formát kellene hozniuk

A főszereplők biztosakAmi eddig biztosnak látszik - legalábbis a variety.com információi szerint - hogy a négy főszerepben ugyanúgy Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis és Kim Catrall lesz látható, ahogy a sorozatban. A rendező és forgatókönyvíró pedig Michael Patrick King lesz, aki a sorozatban producerként és társrendezőként vett részt annak idején. Azonban a többi színésszel még nincs megállapodás, tehát például az sem biztos, hogy Mr. Big szerepét Chris Noth alakítja majd.Arról sem tudni még semmit, hogy pontosan miről is szól majd a film, vajon a hat évadot megélt széria egyfajta zanzásított változata lesz, vagy esetleg valamiféle folytatás. Mi ez utóbbit tartanánk logikusnak, persze ha jó lesz, akkor simán jöhet az előbbi is.A forgatás állítólag ősszel kezdődik. Amerikai bulvárlapok arról cikkeznek, hogy az addig hátralévő időben a főszerepeket alakító színésznőket plasztikai klinikákon rakják össze, hogy visszanyerjék a sorozatban megszokott formájukat. Hogy ennek van-e valóságalapja vagy csak a hírverés része, végül is mindegy. Mi, a magunk részéről inkább a film bemutatóját várjuk. Amiről egyébként szintén nem tudni még, hogy mikor lesz.(forrás: www.styledash.com)

 


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés