free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pornómarketing

HT         Címkék: filmipar, hímtag, marketing, pornó, reklám 1 hozzászólás

A pornó mára egyenjogúságot vívott ki a filmforgalmazásban, a díjátadó bizniszben és már a reklámipar is szabadon használja. A Hímtag megállapítása szerint: pornó volt, pornó lesz, és szerinte ez nem baj.

A hatvanas évek szexforradalmárainak nagy örömére eljött az idő, amikor a pornó szócska valamihez biggyesztése, ha nem is elismerést, de tiszteletet vált ki. Például amikor egykori pornószínésznők politikai, vagy filmsorozathősi pályára állnak, és simán elfogadja őket a közerkölcs. Ja, és már legalább egy éve, hogy a pornó az a norma, amihez igazodnak a marketingbiznisz résztvevői. A pornó emberi találmány. Az állatoknál nincs pornó, csak peteérés és utódnemzés van. Az meg, hogy melyik átszellemültebb nemi élmény az erotika vagy a pornó, - amikor mindkettő a szexuális érdeklődésünkre appelál - kábé olyan szőrszálhasogatás, mint különbséget tenni örömérzet és kielégülés között. Nincs egyenerotika. És, ha az erotika művészi, akkor a pornó is az. De a művészi igényesség relativitása miatt nevezzük csak egyszerűen alkotásnak mindkettőt.

Fárasztó munka

Az imperialista mételyBár a pornográfiának több ezer éves története van, a legizgalmasabb része mégis az utolsó 30 év. A VHS és az Internet megjelenése. A VHS boom idején minden valamirevaló háztartásban megtalálható volt minimum egy pornókazetta. Persze még véletlenül sem eredeti, olyan csak a diplomatasrácoknak volt, később meg a kamionsofőrpalántáknak. Az apukák féltveőrzött pornóvhse általában agyonmásolt, hangalámondott és nyugatnémet volt. Keveseknek jutott kiváltságul spanyol, vagy amerikai film. Tiltott volt persze, még véletlenül sem juthatott hozzá az ember egy benzinkút polcáról, de valahogy mégiscsak akadt mindig egy pornó is a kazettagyűjteményekbe. Terjedt az átkosban az imperialitsa métely, mint a vírus.

Mi hímek nagyravagyunk a teljesítőképességünkkel. De én soha nem terveztem, hogy pornófilmben keresem meg a lóvém. Az erkölcsi aggályaimról most nem beszélnék. Azon meg most tegyük túl magunkat, hogy a pornószínészek prostituáltak és, hogy kizsákmányolják őket. Meghogy rabszolgasorban tartják a testüket, és alantas célokra fordítják szexuális energiájukat. Viszont azt garantálom, hogy nem fogok szőrteleníteni és szolizni egyetlen meló kedvéért sem. A férfiszereplőknek pornófilmben szerepelni igencsak fárasztó lehet, tessékre merevedni megpróbáltató feladat, még akkor is, ha felszopólányok segítenek. Kizárólag szakmai okok miatt érdekel a pornófilm a kamera másik oldaláról. Esetleg nézőként, ha van valami izgalmas újdonság.

Állítólagos szabályokA pornódemokráciában egyszerűek a szabályok. Lehet lóval is, mehet a billogozás, vannak kövéresek, nagymamások, kiskorúsak, de például az Interneten található igen magas számú szexuális tartalomból egyelőre még a felnőtt emberek önszántukból kefélnek a nagynyilvánosság előtt típusú a legnépszerűbb.Úgy tűnik, hogy hiába a neopuritánok és a szexfóbiások minden ellenkezése, mert a pornó feltör az undergroundból és kilép az illegalitásból. Jelenleg a pornó egyetlen formája sem megy át a világ államainak jogrendszerén, és kiveri a biztosítékot a különféle médiafelügyeleteknél és etikai bizottságoknál is. Ezért is tette izgalmassá a reklámszakma számára. A Merkel-mellek is csak három napig érdekelték Európát, egy kampány meg legalább nyolchetes. Kellett valami durvább, mint az egyszerű szex. A viktoriánus erkölcscsőszök leszármazottai meg álprűdériából hiába tiltják a pornót, mint az alkoholt a múlt században, mert pornó volt. Pornó van. És lesz igazi VRpornó is, digitális hormonokkal és szagokkal.

Az aktuális szexesreklám, a Film lovers will love this! című felháborodás is svindli. A műbalhé miatt több millióan nézték már meg eddig a spotot, és jutott el hozzájuk az üzenet úgy, hogy az nem került kampánypénzbe. Ja, és ésszel a vírusmarketinggel!

 


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés