free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Világító szájfény

Borsa         Címkék: ausztrál, kirakat, ötlet, szájfény, világitó 0 hozzászólás

Rutinosabb szájfényezők tükör nélkül is felkenik ajkukra a csillogást, de egy sötét helyiség azért rajtuk is kifog. Egy új ausztrál termékkel azonban már ez sem jelenthet problémát. Lámpa, tükör, minden van.

Beépített lámpákkal és kistükrökkel felszerelt kupakkal dobott piacra szájfényt a ModelCo nevű ausztrál cég. A terméket arra az esetre találták ki, ha netalántán abba a helyzetbe kerülnénk, hogy sötétben szeretnénk felvinni némi szájfényt az ajkainkra, méghozzá precízen ám. Mindezt pedig komolyan gondolják. Bizony, nagy az Isten diszkógömbje, csak a reflektorok halványak.Smink, sötétben Oké, nők vagyunk, és lássuk be, van, amikor sokat tud dobni rajtunk egy jó smink. Ha valahol viszont már arra is alkalmatlanok a fényviszonyok, hogy ellássunk a szánkig a tükörben és felkenjünk némi szájfényt, ott azért eléggé kérdéses, hogy egyáltalán van-e szükség szájfényre.

Mi ez a varázsvízhez képest...

A cégnek egyébként nem ez az egyetlen idióta terméke, hanem mintha egyenesen ráálltak volna az ilyen jellegű cuccok forgalmazására. Kapható náluk például szempilla-sütővas, meg varázsvíz, mely bármilyen szempillafestékből vízállót csinál, aztán van még - felnőtt nőknek szánt - ajakírt tartalmazó műanyag gyűrűjük is.Aki mégis szeretné magénak tudni valamely terméket a felsoroltak közül, annak csak azt tudjuk tanácsolni, hogy kérje Ausztráliában élő ismerőseitől ajándékba, ugyanis a cég nem forgalmazza termékeit Európában, sőt, még online rendelést sem fogadnak el kontinensünkről.(forrás: www.styledash.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés