free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fehérneműmustra

Borsa         Címkék: fehérnemű, felmérés, melltartó, mustra, választék 0 hozzászólás

Melltartóra még kánikulában is szükségünk lehet, ezért melltípusunkat és igényeinket szem előtt tartva megnéztük, mire számíthatunk a fehérneműboltokban. Plázában masírozás, választék-felmérés.

A "húzzunk-e melltartót, s ha igen, milyet" sorozat első része után, most a második, egyben befejező fejezetét szemlézi a Tisztelt Olvasó. Bár nagy becsben tartjuk a baráti kör (véleményformáló) megállapításait e tárgyban, a személyes szemrevételezés mégiscsak presztízskérdés, meg amúgy is ránk fért már egy kiadós, plázában masírozás. Nem tántoríthatott el a leárazáskor szokásos tömegnyomor és vércseviadal se, tettestársammal három fehérnemű üzletben igyekeztünk beható nyomozást végezni - a kronológiai sorrendet tartjuk, heppiend is lesz.

Harsány tartás, vagy diszkrét önállóság

Women's SecretFejet hajtunk az előtt az anonim adatközlőnk előtt, aki a színes pántlikák nagy divatját méltatta az első részben. Harsány tojássárgák, szelíd zöldek és kékek, leányálomba illő rózsaszínek, mesefigurák, csíkok, pöttyök és csipketoldások egész mekkáját találtuk itt - melyeket látványosan nem a diszkréció jegyében dobtak piacra, sőt inkább úgy tűnt: kifejezett egyeduralmat követelnek maguknak aszfalton, strandon egyaránt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a leértékelt bikinik az üzlet igazi, ünnepelt főszereplői, de a roskadozó polcok szép számmal rejtenek "hagyományos" fehérneműt is. (Amúgy, az is kiderült, a bikiniket a legtöbben sima melltartóként hordják, és a nyakbakötős a legmenőbb)Még hogy pánt nélkül, rangrejtve?! A konkurencia mögött, hátul, szerényen bújnak meg a fiókok mélyén a pánt nélküli és egészen egyszerű vonalú, konszolidált melltartók - a fehér és a minket meglehetősen taszító testszínű választék mellett legbelül árválkodott még egy-két szem fekete is, azokra hamar rávetettük magunkat, s néhány beképzeltebb, hivalkodó példányt is leemelve, kíváncsian vettük a próbafülke felé az irányt. Hát, az első blikk mámora gyorsan derékba tört. Hiába variáltunk a kosarak méretével, hiába gyűrtük-gyömöszöltük be a kebleket mindenáron a párnákba, sehogy nem volt jó. Bizony, hurkás lett a hát (itt szorít, ott bök) vagy hegyes a mell - néha szinte az állunkig felpolcolva -, máskor meg vonalzóhoz hasonlatossá vált másunk okozott kisebb-nagyobb meglepetést a tükörbe pillantva. Aztán sokat tárgyaltunk a modell-, illetve tesztcsoport összetételén is, akikre ezeket szabták, a végeredmény ugyanaz maradt. Mély kudarc. A függönyök mögül üdvözült mosollyal távozók tucatja végül mégis meggyőzött arról, hogy velünk lehet a baj ("Talán a ciklus?" vagy "Talán fekvőzni kéne?"). A teremtés veszteseiként, üres kézzel távoztunk.

Nem nekünk való

EtamGyenge-közepes osztályzat, zéró fantázia, azt mondanánk, röviden summázva a keserű tapasztalatot, az arculat hiánya. Se a bikini-, se a fehérnemű-választék nem bírt maradásra, pedig kétségtelenül az egyetlen hely volt, ahol ráérősen grasszálhattunk az aláfestő melódiákra, ugyanis rajtunk kívül egy lélek se zavarta meg a kora délutáni sziesztát (magyarán: már a belépéskor gyanút fogtunk).Lehet, hogy csak savanyú a szőlő, és nem a kiszemelt célcsoport két reprezentánsa tévedt az üzletbe, vagy hogy a fene nagy divatozás elvette a józan eszünk, és a merészebb fazonokra/színvilágra előfeszítve kellő körültekintés nélkül jártunk el. Talán ballagásra a matrózhoz, talán a nyugdíjba vonuló cégvezető asszony búcsúztatójára a fehér, habos ing alá innen valamit.Mindenesetre nem rondák, de nem is izgalmasak (hogy szépek-e, kérdéses). A jellegtelenség diszkrét bája, sok párnával és szivaccsal, seszínekkel, push-upokkal, bágyadt csipkevirágokkal. "Csomószor pont ilyet keres az ember", vigasztalódtunk. Elképzelhető, hogy a jó minőség lendíthet valamit a dolgon, de ezt tapasztalat híján sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk. Talán a franciákba vetett hit sem a régi. Őszinték leszünk: próba nélkül, kicsit pironkodva kúsztunk ki a bátorító mosolyú eladók gyűrűjéből.

Pénzből kevesebb, időből sok kell...

IntimissimiBár az akciós darabokból többnyire a legkevésbé kelendő méretek/formák/fazonok tudnak csak talpon maradni a leárazás sokadik napján, azért a kitartó keresgélés, az eladó non-stop csesztetése fióknyitogatás és titkosnak vélt példányok elővétele céljából mégis meghozza a gyümölcsét. Amiért szerettük: végre megfelelő kosárméretek, végre a háton is kényelmesen körbeérő pántok, végre kevesebb szivacs, ugyanakkor masszív tartás és merevítés, végre leheletfinom, egyben rugalmas anyagok (nyár van!), végre nem a csiricsáré-hajhászás meg a gyümölcskosár, cicával, plusz felirattal mintázat, végre, végre.A pánt nélkülivel persze itt is befürödtünk. Egy vastag gumicsík selyemmel meg belső merevítéssel (persze csak a ronda testszínű volt a megfelelő méretben), ahol szerintünk a kosarak túl közel vannak egymáshoz, a háton átdzsaló pántot esetleg vékonyabbra is lehetne venni, valamint a kar/hónalj vonaltól egy centivel beljebb enyhén buggyosodott is, de lényeg a lényeg, a tartásért bizony a mellbőséggel fizettünk: le- és összenyomott egyszerre. Nem kényelmetlen, csúfnak se mondanánk, még pánt is szerelhető rá, ha mégis úgy hozná az élet, tényleg nem ficánkol benne a kebel, sőt lecsúszni sem akart a próba során, ergo: a célnak megfelel, azonban mindenképp tanácsos azzal a ruhával próbálni, ami alá szánjuk majd.Egy átlátszó szürke és egy szolidabb, sötétkék zsákmánnyal a szatyorban zárjuk a kimerítő tesztkörutat ("hozzá egy szép bugyit esetleg?", köszönjük, most mégse), meglógunk kávézni, az önemésztő rinya is alábbhagy lassan - ezeket ránk öntötték, jók vagyunk.Sok szerencsét mindenkinek!
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés