free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Piás csajok

HT         Címkék: alkohol, csajok, elmélkedés, hímtag, pia 0 hozzászólás

Az alkohol demokratikus, ugyanúgy hat nőre mint férfira, az erkölcsi kilengések száma pedig a fogyasztott mennyiséggel együtt nő. Hímtag elmélkedése és személyes észrevételei a piás csajokról.

Sohasem szeretnék olyan állásba kerülni, amikor az a dolgom, a munkám, hogy bármilyen alkoholcég szóvivője legyek. Még akkor sem, ha a magyar média még nem akkora bajnok, hogy összeültessen egy alkoholipari szakembert és egy szakállamtitkárt, hogy ugyan vessék már össze, hogy hogyan lehetne az alkoholbiznisz adóbevételből származó nagyon erős magyar valutánkat az egészségiparba szocializálni. Meg, hogy mennyi adóból is gyógyítattjuk a legális kábítószerek okozta egészségkárosultakat. Nagy szerencsémre nem fenyeget az a veszély, hogy ilyen jellegű munkakört kelljen betöltenem, ezért bátran állíthatom, hogy az alkohol az álszent földlakók és törvényhozóik legális kábítószere, és egy ideje már nem férfiúi előjog a fogyasztása.

A szalonspiccnél tartunk

Demokratikus rábírószerAz alkohol demokratikus. Ugyanúgy hat nőre és férfira. Ugyanúgy hat diplomásra és tanulatlanra is. Manapság a csajok nincsenek rákényszerítve a zugivásra, nyilvános helyen is annyit iszik mindenki, amennyit akar, vagy amennyit hagynak neki. Az is igaz, hogy a nyilvános lerészegedésnek egészen mások a szabályai például egy tetőteraszon, mint egy aluljáróban. És a jólszituált csajok sem úgy isznak, mint a hajléktalanok. Persze létezik márkagőg is. Az viszont biztos, hogy aki sokat iszik, az belehal.

A szórakozóhelyeken italozó csajok általában a következő állapotokba kerülhetnek:SzalonspiccIttas állapot. Néhány pohár ital után. Kitágulnak az erek, beindul a nyálelválasztás, kipirul az orca, de még kontroll alatt a gátlások. Még a tudat az úr, de szóba jöhet a szex. Kefélhetnék pontEz az állapot időben erősen korlátozott. A nagypiások kivételével a szalonspicc és a részegség között található, amikor is az alkohol speciális segítőpartnerként előpettingeli a vágyat, és a csajból nőstény lesz.RészegBerúgott állapot. Tudati és érzelmi változások, harsány felszabadulás. Rossz esetben: zavarodott tekintet, torzult látás, hiszti, esetleg röhögőgörcs. Pedig a berúgásban az is jó, hogy eldöntheti az ember, hogy akarja-e. Akit akarata ellenére rúgatnak be az vagy hülye, vagy kínozzák. HullarészegEszméletvesztett állapot. All delete. A test csak a kötelező életfunkciókat végzi. Vannak csávók, akik kizárólag hullarészeg csajokra buknak. Megértem őket. A nekrofília is egyféle hajlam. A legtöbbjük meg simán elmenne egy paplannal is.

Részegen nem így nézel ki

S mindez a gyakorlatbanEgyszer az egyik csajommal együtt ittunk végig egy házibulit, ami csak a szerelem azon fázisában fordul elő, amikor még újdonság és élvezetes a stabillal inni. A nőm a legszalonspicesebb állapotában javaslatot tett a szexre. És mivel vízben kefélni jó, mégha a tengerparti fövenyhomok ki is dörzsöli a bőrt, elvonultunk. Mivel a legtöbb hazai házibuliban nem akad bícs, ezért azt gondoltuk, hogy ér fürdőkádban is. Egymással szemben ültünk a kádban, a mellig érő gözőlgő csapvízben. Ment a maszatolás, megnövekedett a pulzusszám, egyre hevesebben dobogott a szív, beindult a vérkeringés, meredt a péló. Piásak voltunk mindketten. A csajra meg úgy hatott az ital, a meleg, meg a petting, hogy nemes egyszerűséggel lehányt, miközben smároltunk. Tökéletes egyesülés, garantált bizalom, közös emésztés. Semmi nem volt. Jófiú voltam. Fogtam a csaj haját és simogattam a hátát, miközben telehányta a mosdót. em probléma, ha egy csaj nyilvánosan berúg. Éljen a csajok önkéntes piálása. Mindenkinek jár a kábulat, a mámor, az extázis és a megvilágosodás is. Az alkohol pedig tökéletes rábírószer.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés