free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Valentino a Wolfordnál

Borsa         Címkék: divat, fehérnemű, kollekció, valentino, wolford 0 hozzászólás

Két fehérnemű-kollekcióra szóló megállapodást kötött a Wolford cég a legendás, olasz divatguruval, Valentinóval. Az első sorozat a napokban került a boltokba. Darabjait látva, elismerően bólogattunk.

Valentino, a 75 éves olasz divatdiktátor a luxusminőségű fehérneműket gyártó Wolford cégnek tervezett fehérnemű-kollekciót, amely hipernőies bodykból, illetve elképesztő harisnyákból áll. Ezeket a darabokat elnézve bizony el kell ismernünk, hogy öreg divatguru, nem vén divatguru.Exkluzív és csúcsminőségű

"Ezzel a fantasztikus kollekcióval szeretnénk kielégíteni azon ügyfeleink igényeit, akik igazán exkluzív, csúcsminőségű termékeket keresnek" - magyarázta a Wolford elnöke, Holger Dahmen egy magazinnak. Valentino pedig, ugyanott, ekképpen nyilatkozott: "A fehérnemű és a harisnya fontos elem az öltözékekben, melyeket alkotok, ezért nagyon boldog vagyok, hogy a Wolford-dal való együttműködésünknek köszönhetően eljuttathatom a nőkhöz ezeket az egyedülálló darabokat."

Bár nincs ilyen hosszú lábunk, azért hordanánk...

A kollekció darabjait rafinált kifinomultság jellemzi. A könnyű anyagok, az ívek, a fodrok és a tűzések mind-mind a tiszta, egyértelmű nőiességet hivatottak hangsúlyozni. Színvilágukban a fekete, az elefántcsontszín és természetesen a jellegzetes, vibráló Valentino-vörös az uralkodó.Az exkluzív kollekció e hónaptól világszerte kapható a Wolford üzleteiben. A tervezővel való megállapodás egyébként két kollekcióra szól, a másodikra ősszel számíthatunk.(forrás: www.fashionista.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés