free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hello Kitty helyett Csőrike

Borsa         Címkék: braccialini, csőrike, kollekció, konkurencia, új 0 hozzászólás

Hello Kittynek úgy tűnik befellegzett, egy sárga kanári képében megérkezett a konkurencia. A Braccialini legújabb kollekciójában ugyanis ezúttal a rajzfilmfigurák közül Csőrikéé a főszerep.

Az elmúlt időszak Hello Kitty-mániája ismét igazolta, a felnőttek divatjában is van helye a rajzfilmfiguráknak és az egyéb már-már giccsesen kedves arcúra tervezett állatkáknak. Nosztalgia, vagy egész egyszerűen csak jó kedvre derítenek minket a régi emlékek, de tény, hogy sokan vásárolunk felnőtt fejjel is rajzfilmfigurás ruhákat vagy kiegészítőket. Egy olasz divattervező ezúttal ismét leporolta a rajzfilmstúdiók egy régi alakját és már be is köszöntött: a Csőrike-mánia.

Nézegess csőrikés kiegészítőket!

Kanári-táskákPersze eddig sem felejtettük el a ravasz és néha azért igencsak idegesítő kanárit, aki egy kalitkába zárva is túljárt Herkules, a macska eszén. Azt viszont nem gondoltuk volna, hogy idén ő diktálja a divatot. Az olasz Braccialini divatház pedig - elképzeléseink ellenére - éppen vele mintázta a kiegészítőkből álló Bolondos Dallamok kollekció legújabb sorozatát. Igényesen megmunkált és vicces csőrikés táskák, pénztárcák és mobiltartók tehetik teljessé ruhatárunkat.Lehet viszont bármilyen cuki is a kis sárga kanári, szerintünk mindenképpen gyerekesen hat. Ezért ha már beszereztük idei dögös, nyári összeállításunkat, nem valószínű, hogy szívesen hazavágnánk az összhatást egy csőrikés táskás kiegészítővel. Így Csőrike-függők nem leszünk, és kicsit fanyalogva nézzük az üzletekben a pólókat, illetve az egyéb ruhaneműket is egyre inkább elárasztó madárinváziót is. Pénztárcaként viszont, vagy kulcstartóként azért még mi is el tudjuk képzelni, hogy beszerezzük a kollekció néhány darabját azokra a napokra, amikor inkább gyermeki énünk tör elő bennünk.(forrás: www.femina.ch)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés