free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szőrtelenítés és ami mögötte van

HT         Címkék: ápoltság, csajok, csupasz, hímtag, szőrtelenítés 0 hozzászólás

Hímtagunk szerint a szőrtelenítés, a stílusos nőszerepek egyike és elhiszi, hogy a csajokat zavarja, ha nincsenek lecsupaszítva. Viszont a férfiakat is idegesíti, ha a kozmetikus időbeosztásától függ a szex.

Az ápoltság fétise előtt hódolnak a civilizált földlakók. Egy homo sapiens ad a külsejére, gondosan karbantartja azt különös tekintettel a szőrzetére. Mert a homo sapiens szőrös. Ezt egyrészt a származásának, másrészt a genetikai állományának köszönheti. A hím egyedek testfelületét sűrűbb, míg a nőstényekét ritkább szőrzet borítja. A szőr kizárólag ivarérettkorban jelentkezik, és az idősődéssel egyenes arányban sűrűsödik. A homo sapiens szája és mellbimbója szőrtelen és nem izzad.Szeméremszőr A csajok maguk miatt irtják a szőrt, igazolandó, hogy foglalkoznak magukkal, és ápoltsági kérdést csinálnak belőle. Zavarja őket, hogy nincsenek lepucolva, minket meg az zavar, hogy a kozmetikus időbeosztásától függ a szexünk. A szőrtelenségnek vannak előnyei és hátrányai. A lecsupaszított nemiszervűek nem feltétlenül pedofilek, lehet, hogy csak praktikusak. Az eseti szexek viszont nem hiúsulnak meg azért, mert elmaradt a megfelelő karbantartás. A felkészült alkalmi szexre vágyó általában előkészített testtel vág bele az egyéjszakásba, ha pedig mégsem, akkor inkább a szőrsuna, mint a gyökérkefe.Helyes, amikor a csajok stílusosan játszák el nőszerepüket. Bírom, ha egy csaj megszépül magáért. A szépítkező nő befektet, bóklehetőségeket teremt. Ér felfigyelni a sima bőrre, ami szőrösen is ugyanolyan kívánatos. Ér gratulálni egy új fizurához, és illik megdicsérni az új lábbelit is. Az ápoltsági tevékenységekben az a legizgalmasabb, hogy elképzelni sem tudom, hogy mikor, de mindig megtörténnek. Klassz, hogy a női önzelem ennyire szórakoztató.

Ezt még emésztenünk kell

Illatosított világHosszú évszázadokon keresztül a nemi szőrzet ábrázolása egyet jelentet a pornográfiával. Csupaszított Vénuszok és Dávidok kerültek ki a művészek kezei közül. A szőrhívők legnagyobb bánatára az ápoltsági bizniszben szőröshónaljú nők nem reklámoznak dezodort, mert akkor kevesebb borotvahabot, testápolóbalzsamot és epilálókészüléket adnának el. Pedig mindenki tudja, hogy a szőrtelenített hónalj is izzad. A szőrzetünk, ahogy az izzadás is, testünk hőszabályozási mechanizmusáért felel. Az izzadás lihegéssel nem váltható ki. A bűz meg a hajlatainkban élő mikroorganizmusok elbontásából és a faggyúmirigyekből származik. A mosdatlan hónalj szőrtelenül is büdös, és mivel illatosított világban élünk az utóbbi tíz évünk szőrtelenítetebb. Pedig a szőr sokmindenre jó, de az a legjobb benne, hogy véglegesen nem lehet - legalább is bizonyítottan - megszabadulni tőle.HónaljhívőkA szőrös hónaljú lányok nagy valószínűséggel fanszőrzettel is bírnak. Manapság ritkán fordul elő, hogy egy csaj hónaljkutyával érkezik egy szórakozóhelyre. Bár egy igazi hónaljfetisisztának teljesen mindegy, hogy szőrös-e a karhajlat vagy sem. Akkor is beleremeg, ha simára gyantázottat simíthat, abba is beleborzong, ha borostás villan fel előtte. A szőrtelenítési kényszerképzeteink miatt egy hónaljhívő igazi csemegeként élheti meg, ha fazonravágottal találkozik. A női hónalj borotválása- és nyaldosása pedig kiemelt élvezeti faktorral bír a karhajlat-fetisiszták körében.Debil az a pasi, aki azt hiszi, hogy a csajoknak nincsen székletük, és betegek, ha szőrösek. Egyébként ér női pengével borotválkozni. És egy pasi maximum a csaját szőrtelenítse.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés