free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Biciklibútorok

Borsa         Címkék: bicikli, bútor, kreatív, ötlet, tárgy 0 hozzászólás

Kiszuperált bringáinkat karitatív célokra ajánljuk, esetleg kidobjuk. Egy kreatív ötletnek köszönhetően mostantól nem kell a kukába vágnunk. A kiszolgált járgányt ha máshol nem is, otthon még megülhetjük.

Az újrahasznosítás divatos és kész, ez nem is kérdés. Itt, a Borsán is írtunk már például az újrahasznosított floppykról vagy írógépekről. Most pedig a kiszolgált biciklik ilyetén való felhasználásáról ejtünk szót.Elegánsan futurisztikusEgy amerikai bicikliszerelő, Andy Gregg még 1990-ben kezdett leselejtezett bringák alkatrészeiből bútorokat készíteni. Ma már kizárólag ebből él, internetes áruházat tart fenn, ahol saját tervezésű biciklibútorait árulja. Kollekcióiban találhatók székek, asztalok, fogasok és más kiegészítők. Készítésükhöz pedig a bicikliken kívül autók és vonatok alkatrészeit is használja.

Nézegess biciklibútorokat!

Ezeket az elegánsan futurisztikus bútorokat elnézve valahogy olyan érzésünk támad, mintha folyamatosan mozgásban lennének. Nagyjából mindegyik darab telitalálat, úgy, ahogy van. Ráadásul - szerencsére - valahogy még a dizájnbútorokra gyakran jellemző ridegség is elkerüli őket.A biciklibútorokat a Bike Furniture Design oldalán lehet megrendelni, azonban sajnálatos - bár érthető - módon csak Amerikában tudják kiszállítani.(forrás: www.gushmagazine.com)

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés