free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Crocs helyett

Borsa         Címkék: amerikai, crocs, csúnya, gumiklumpa, hasonló 0 hozzászólás

A Crocs-hoz kísértetiesen hasonló lábbelit dobott piacra egy amerikai cég, Cloggens márkanéven. Ez is kényelmes, de ha már csúnya gumiklumpára vágyunk, mi megmaradunk az olcsóbb Crocs-nál.

Az, hogy minden jobbfajta márkát másolnak, hamisítanak, nem újdonság. Így az sem, hogy ez alól a Crocs gumiklumpa sem kivétel. Azonban ezúttal nem egy kínai piacos, gagyi hamisítványról van szó, hanem egy annál sokkal professzionálisabbról, amelyet egy amerikai cég dobott piacra néhány hónappal ezelőtt. Már a neve is egyértelműen hasonló: Cloggens. Ránézésre pedig nem különbözik sokban a Crocs-tól.

Nézegess Cloggenseket!

Kis különbségAz alapötlet és a forma egészen nyilvánvalóan a Crocs-ból ered. Egyedüli feltűnő különbségnek a klumpa felső részén található betétes rész tűnik, amelyből nem csak műanyaggal borított változat létezik, hanem egyes modelleknél használnak például bőrt és farmert is. Több, különböző férfi, női és gyerek kollekciójuk is van.Szépnek és elegánsnak ez a lábbeli sem nevezhető, ám - legalábbis ha hihetünk a különböző külföldi internetes fórumokon olvasható beszámolóknak - hasonlóan könnyű és kényelmes, mint a Crocs. Arra viszont sokan panaszkodnak, hogy a sarokpánt túlságosan lazán van rajta, ami miatt járás közben zavaróan lötyög. A Cloggens klumpák valamivel drágábbak a Crocs-nál, 34 és 49 dollár közötti áron kaphatók. Magyarországon a Cloggens-t még nem forgalmazzák, de megrendelhető a Planetshoes internetes áruházból. Már akinek tetszik.(forrás: www.thegearjunkie.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés