free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pukkanós játék

Borsa         Címkék: hi-tech, japán, játék, pukkanós, vicces 0 hozzászólás

A japánok elkészítették a pukkanós fólia hi-tech változatát. Tartós, elfér a zsebben és bónuszként még ugatni is tud. Vicces találmány, de a modernizálás során - szerintünk - éppen a lényege veszett el.

A japán Bandai játékgyár neve a többségnek lehet, hogy önmagában nem sokat mond. Ha viszont azt is hozzátesszük, hogy ez a cég volt az, amely annak idején elsőként piacra dobta a tamagotchit, már többen képbe kerülnek. Nos, most ismét egy erősen mánia-gyanús termékkel jelentkeztek, melynek neve Puchi Puchi és nem más, mint a pukkanós fólia hi-tech verziója. Ez aztán remek hír, most már azt is tudjuk, hogy mi hiányzott eddig az életünkből annyira.Nem pukkad kiA Puchi Puchi egy kisméretű, műanyag téglatest, melyen nyolc darab hólyagocska található, amiket állítólag ugyanolyan érzés nyomkodni, mint a pukkanós fólia hólyagocskáit, csak ezek igazából nem lyukadnak ki, hanem leeresztenek, majd újra és újra felfújódnak. A játékban beépített hangszóró is van, tehát a jellegzetes, apró pukkanásokat is hallgathatjuk közben, sőt, minden századik pukkasztás után bónusz hang is jár, ami lehet például kutyaugatás, csengő vagy éppenséggel szellentés.

Mi maradunk az eredetinél

Szerintünk viszont így éppen a dolog lényege vész el. Ugyanis a pukkanós fólia eleve olyasmi, amit nem hordunk a zsebünkben, hanem ritkán és véletlenül jutunk hozzá. Aztán meg a pukkantgatásban éppen az a jó, hogy a hólyagocskák valóban, fizikailag is kipukkadnak és lehet választani stratégiát is, hogy pedánsan, sorban haladva pukkantgatunk, vagy inkább össze-vissza, keresgélve a maradék még levegővel teli hólyagocskákat. Nem beszélve arról, hogy amikor pedig az utolsó is kipukkadt, édes elégedettséggel, mondhatni kielégülve szakadhatunk el az összelottyadt, fóliától és kezdhetünk újra a körülöttünk lévő világra figyelni. Mindezt nem kapjuk meg a Puchi Puchi-tól.A terméket egyelőre még csak a Tokyo Toy Show-n mutatták be, de nemsokára piacra dobják. Elveszett lényeg ide vagy oda, nagy eséllyel úgyis divatos lesz.(forrás: www.gizmodiva.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés