free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A tömegek felé nyit Lagerfeld

Borsa         Címkék: divat, kollekció, lagerfeld, megfizethető, új 0 hozzászólás

Új trend van kibontakozóban a divatguruk körében: hétköznapi emberek számára terveznek, viszonylag megfizethető árú ruhákat. Ennek jegyében jelentette meg legújabb kollekcióját Karl Lagerfeld is.

Úgy tűnik, hogy az utóbbi időben "nyissunk a tömegek felé" - mánia van kialakulóban a luxusdivat diktátorainak körében. Nemrégiben például arról értesülhettünk, hogy Roberto Cavalli írt alá egy új kollekció elkészítésére szóló megállapodást a H&M céggel. Most pedig Karl Lagerfeld divatháza jelentette be, hogy a Tommy Hilfigerrel együttműködve egy úgymond a tömegeknek szánt, vagyis a tőlük megszokottnál alacsonyabb árfekvésben kapható kollekciót dobnak piacra.

Egyszerűen KA nagyvonalú egyszerűséggel K névre keresztelt kollekció casual, azaz hétköznapi kategóriás, férfi és női cuccokat foglal magában. Mindkét nemet hasonló, fekete, fehér és szürke színekből variált, alapvetően pasis stílusú ruhákba öltözteti. Ami nem mellékesen, csajokon kifejezetten vampos hatást kelt. Persze megjelennek bizonyos kliséelemek is, úgy mint a ceruzanadrág vagy a cicaharisnya.

A második a nyúlhám...

A kollekció talán legkülönösebb darabja pedig az a kinézetében emberméretű nyúlhámra, mondanivalójában pedig leginkább a fűzőre emlékeztető, talán legtalálóbban női hámnak nevezhető holmi, melynek látványát egyelőre még bizony szoknunk kell. Na jó, valójában egyáltalán nem szeretnénk, ha ilyesmi divatba jönne.A kollekció a 2007-2008-as, őszi-téli szezonra készült. Európában és Kanadában kerül majd forgalmazásra.

(forrás: www.fashionista.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés