free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legkülönlegesebb szívószál

Borsa         Címkék: különleges, lista, öt, szívószál, tárgy 0 hozzászólás

Fejlődésünk majd' minden szakaszában megtalálható a szívószál. Míg gyerekként órákat tudtunk játszani vele, felnőttként unaloműzésre és célirányos alkoholizálásra használjuk. A legérdekesebbek.

Nagy melegben az átlagos folyadékbevitel többszörösére van szükség, gyakorlatilag egész nap innunk kell valamit. Teljesen rendben van, ha pillepalackból, vagy vizespohárból nyakalod a szódavizet, mi azonban jobbat ajánlunk: szuperdivatos és ötletes szívószálak - a stílusos túléléshez - a legmelegebb napokra. Ábécé sorrendben.

Mintha drogozna

Lifestraw - az egészségvédőAz évszázad találmányának nevezik a Lifestraw-t, a víztisztító szívószálat, ami évente akár több millió ember életét mentheti meg. A ügyes szerkezet kiszűri a vízben élő baktériumokat, vírusokat és egyéb szennyeződéseket, így a Lifestraw-val akár a Gangesz vizéből is lehet inni. Alig nagyobb mint egy szívószál, akár nyakba akasztva is hordható. Tömegtermelésben még nem kezdték el gyártani, de várhatóan az év végén már a boltokban is találkozhatsz vele.

Mintha drogozna Nahát!

My Little Pony - a várva vártBe kell hogy valljuk, nem tartozunk a rózsaszín sörényű lovacskák rajongótáborába. Nem vártuk, hogy megint divatos legyen a My Little Pony. A legújabb londoni divatirányzatnak, a trashfashionnek, vagyis a mindent újra hasznosító divatnak köszönhetően azonban ma már újból ott van mindenhol. Nem csak pónilovas trikót, de szívószálat is lehet kapni. Tökéletes színkombináció, lila és rózsaszín együtt. Na, ez!

C3Po az italban van

R2D2 - a szülinaposA Star Wars születésnap miatt nem hagyhatjuk ki a fanatikus gyűjtők álmát, R2D2-s szívószálat. Sajnos ma már szinte megszerezhetetlen az idén XXXX éves történetfolyam legkedvesebb szereplőjével díszített termék. Reméljük hogy a gyártó kihasználva a születésnap miatti legújabbCsillagok háborúja -lázat újra gyártani kezdi a szuperhosszú, kacskaringós szívószálat.

Mint egy lesíklópálya

Silverware - az elegánsElegánsabb alkalmakra ajánljuk a színtiszta ezüstből készült szívószálat. A nemesfémekből készült konyhai kiegészítőkre specializálódott online bolt szerint ideális ajándék azoknak, akiknek már mindenük megvan. Szerintünk viszont akkor is nyugodtan meglepheted magad vele, ha nem parkol Aston Martin a garázsodban. Egy nyaklánc áráért ugyan, de itt megrendelheted.

Ha nem vagy túl szomjas

Think Geek - az építő jellegűA Commodore 64-es időkre emlékezetet a Think Geek legújabb terméke. A 36 darabból álló szívószál készletből kedved szerint építhetsz különböző alakzatokat, és így akár három különböző pohárból is ihatsz egyszerre. Az ősrégi, Super Pipeline játék csőrendszerére kísértetiesen hasonlító szívószál elemeinek összeillesztgetése tökéletes unaloműző minden, a hármas fokozatú hőségriadó miatt munkaképtelenné vált kreatív irodai dolgozónak.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés