free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 furcsaság az internetről

Borsa         Címkék: furcsa, hülyeség, lista, net, tárgy 0 hozzászólás

A Tárgy rovat szerkesztése közben rengeteg hülyeségre, szebben fogalmazva: egyedi tárgyra bukkanunk a neten. Oly sok furcsaságot találtunk, hogy több lista is kijönne belőle. Egyelőre öt darab.

Számtalan érdekes, egyedi tárgyra bukkanunk az interneten rovatunk készítése közben, a tűsarkú stoplis cipőtől a Miki egér-fejű mp3 lejátszóig. Ezek a tárgyak a formatervező-stúdiók kísérleti darabjai, esetleg az interneten megvásárolható, kis szériában gyártott darabok, amelyeket azok vásárolnak, akik szeretik egyedi cuccokkal körbevenni magukat. Gyűjtésünk eredménye az alábbi lista, ahová most az öt legérdekesebbet ilyen cuccot választottuk be.

Nyomd meg jobban...

A munkás vasemberValószínűleg jó érzés egy hosszú és nehéz munkanap után ránézni a vasember-tolltartó-váza-kombinációjára. Van, aki még akkor is dolgozik, amikor te már nem, ráadásul sokkal unalmasabb a munkája, mint neked. Szegény vasember egész nap egy vízzel teli vázát tart ebben a melegben, és még ebédszünetre sem megy soha. A pozitív hozzáállásra nevelő tolltartót mindösssze 6 dollárért megrendelheted, megéri, különösen, ha épp most döntötted el, hogy nem fogsz többet a meleg és a sok munka miatt bosszankodni.

Valóban rendetlen

Üdítő kártyaolvasóAz USB Hubok között nem nehéz vicceset találni, van kiskutyás, kalózos, sőt Rubik-kocka alakú is. A dobozos üdítő formájú kártyaolvasó-USB Hub kombinációja viszont az egyetlen, ami tökéletesen illik egy rendetlen íróasztalra is. Nem kell a szép környezet, hogy érvényesüljenek a letisztult formák. Ez a fémdoboz jól érzi magát egy papírgalacsinokkal, üres kávéscsészékkel és egyéb, oda nem illő tárgyakkal megrakott íróasztalon is.

Életben jobban néz ki

Miki-MP3A Disney hivatalos MP3 lejátszója, az iRiver Mplayer a legfurcsább a kategóriájában. A gömb alakú szerkezet Mickey egér fejének pontos mása. Mindent tud, amit a legtöbb hasonló lejátszó: 1 gigás memóriája van, WMA, MP3 és ASF fájlokat is kezel. A számok között léptetni és hangerőt szabályozni a füleivel lehet. Olyan kicsi, hogy nyugodtan használhatod akár kulcstartónak is, és ami még fontosabb, ötféle színben- természetesen pinkben is - megvásárolható.

Ékszerként azért nem kellene

Fülbevaló-fülhallgatóA fülbevaló-fülhallgató együttes viselése sokszor okoz kellemetlenségeket. Igazi dilemma reggel egy szép ezüstkarika és az egész napos zenehallgatás között választani. Szerencsére van megoldás. A geekstuff4U online boltban találtuk ezt az első ránézésre furcsának, másodikra viszont ötletesnek tűnő fülhallgatót. Külső falát csillogó kövek borítják, és többféle színben is kapható. Az ára kissé borsos, 45 dollár, de ha mégis beruházol rá, akár ékszerként is hordhatod.

Játsszunk az idővel

Kirakós-ébresztőHa már eleged van abból, hogy reggelente minimum tízszer szundiztatod a telefonodat mielőtt kinyitnád a szemed, akkor válassz hatásosabb ébresztőórát. Ez a kirakós játékkal díszített idegölő szerkezet ébresztéskor négy puzzle darabot lő ki. Ahhoz hogy elhallgattasd, össze kell szedned a földről a darabokat, majd a helyes sorrendben visszatenni. Mivel az óra visító hangjának kikapcsolása félig csukott szemmel akár több percig is eltarthat, a végére garantáltan felébredsz.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés