free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vasalj apun!

Borsa         Címkék: formatervezett, szép, tervező, új-zélandi, vasalódeszka 0 hozzászólás

A Borsa szerkesztőségében még senki sem látott szép és formatervezett vasalódeszkát. Egészen eddig, ugyanis egy új-zélandi tervező most igazán egyedi vonalvezetésű vasalódeszkát dobott piacra.

A hagyományos vasalódeszka, mint olyan, lássuk be, kifejezetten ronda és unalmas tárgy. Annyira, hogy egyenesen kiált azért, hogy ugyan, gondolja már újra valaki, vigyen bele valami fricskát. Nos, úgy tűnik, egy formatervező Új-Zélandon meghallotta ezt a kiáltást, és megalkotta az ember formájú vasalódeszkát.Praktikus isAz új-zélandi Shane Inder által tervezett Ironman vasalódeszka emberkefigurája mindannyiunknak ismerős például jelzőtáblákról vagy a férfivécék ajtajáról. Vasalódeszka formájában azonban még nem találkozhattunk vele eddig, az ötlet ezért kifejezetten eredeti. Ráadásul a tárgy nem csupán jól néz ki, hanem praktikus is, hiszen ha vasalás közben ráhúzzuk az inget vagy a nadrágot, egyszerűbben hozzáférhetünk a szükséges részekhez. Ráadásul a kényelmünket még az alak fejrészén található lyuk is szolgálja, melyen keresztülvezetve a vasaló zsinórját, nem gabalyodunk bele.

Simán megszeretnénk

A tervező tavaly, Dániában jelentős szakmai díjat nyert. Megérdemelten. Az Ironman többek között a Lazybone internetes áruházból rendelhető meg, 94.99 fontért, piros, kék és zöld színben, 19.99 fontért pedig kapható hozzá angolzászlós huzat is.(forrás: www.lazyboneuk.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés