free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Villogós tangapapucs

Borsa         Címkék: futófény, kirakat, ronda, tangapapucs, villog 0 hozzászólás

Ronda tangapapucsokat eddig is láttunk már, de most találtunk egy olyat, ami messze felülmúlja az eddigieket. A pántjába beépített villodzó futófényt még egy az oldalát diszítő virágfűzér is kiegészíti.

A tangapapucs már olyan régóta divat, hogy teljesen meguntuk és egyébként is annyiféle csúnya, ízléstelen változatot láttunk már belőle, hogy azt hihettük, e téren már nem érhet minket meglepetés. És mégis. Az interneten kutakodva véletlenül bukkantunk rá minden idők talán legrémesebb tangapapucsára. A sokkoló élményt nem tarthatjuk magunkban.

Sokkoló

FutófényAz amerikai Windy City Novelties terméke a LED Flip Flops-papucs. A fekete, oldalán virágmintákkal díszített tangapapucs pántja belsejében kicsiny LED-izzókat rejt. Amikor az ízlésficamos delikvens felveszi a papucsot, a talpba épített érzékelők elindítják a folyamatot, mely során a pánton kék, piros és zöld színekben váltakozó futófény suhan végig újra meg újra. Az ilyen világítás még egy csiricsáré karácsonyfán is túlzás, ezen a papucson viszont egyenesen rettenetesen néz ki. Tovább súlyosbítja a dolgot, hogy a tervezők ezt a lábbelit felnőtt embereknek szánják, méghozzá nőknek és férfiaknak egyaránt.A gyártó honlapján nézelődve egyébként számos egyéb nyalánkságra is bukkanhatunk a világító keretes napszemüvegektől kezdve a villódzó műrózsákig. A papucs 8.35 dollárba kerül a Windy City Novelties internetes áruházában, de - ez eseten szerencsére - Európába nem szállítják ki.

(forrás: www.shinyshiny.tv)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés