free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pánt nélküli papucs

Borsa         Címkék: ausztrál, nélküli, pánt, papucs, ragadós 0 hozzászólás

Íme, egy újabb elmés ausztrál találmány: a pánt nélküli papucs. Lehet benne focizni vagy akár gördeszkázni is, legalábbis addig, amíg koszos nem lesz. Akkor ugyanis leesik a lábunkról.

Hogy mi végre a nagy pántnélküliség-mánia, fene tudja. Mindenesetre, mióta láttuk a pánt nélküli tangákat, már nem lep meg minket különösebben semmi sem, így azt is rezzenéstelen arccal vettük tudomásul, hogy léteznek már pánt nélküli papucsok is.

Mintha légypapírra ragadtunk volna

Többször használatosA Treds névre keresztelt termék ausztrál találmány. Az egész tulajdonképpen egy rugalmas műanyagból készült papucstalp, melyet a védőfólia leválasztása után a talpunkra ragaszthatunk. Ezután egészen addig képes a helyén maradni, míg túl sok kosz nem kerül a bőrünk és az érintkező felület közé, akkor ugyanis fogja magát és leesik. Azonban ha ez megtörtént, akkor sem kell kidobni, hiszen nem egyszer használatos cuccról van szó. Szappanos vízzel lemosva és megszárítva újra hordhatóvá válik. A gyártó tájékoztatása szerint a papucs nem csak egy lájtos sétához alkalmas, de akár focizhatunk vagy gördeszkázhatunk is benne.A papucs férfi és női változatban, különféle színekben és mintákkal, 8-10 dollárért kapható az Adeptgear internetes boltjában. Ráadásul, hogy a cucc végképp elnyerje értelmét, rendelhető hozzá a papucspántokra igencsak hasonlító, az ujjon és a bokán rögzíthető lábékszer is.(forrás: www.fashionising.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés