free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pixelszex

HT         Címkék: hímtag, komputerszimuláció, pixel, szex, virtuális 1 hozzászólás

Most már csak idő kérdése, hogy drótok és kapcsolók bevetésével minden érzékszervünket kielégítsék. A pixelszex komputerszimuláció, aminek segítségével virtuálisan lehet szexelni.

A virtuális valóságban (VR), egyelőre szoftvere válogatja, de bárhogy szexelhet az ember. A valós szex célja az emberek körében az örömszerzés és a szaporodás, ezzel szemben a virtuális szexet még csak örömszerzésre lehet használni - már amennyire örömet tud okozni egy rezgő műanyagdarab. A gépi szex manapság nem több gondosan kivitelezett önkielégítésnél, azonban a szex mindig is fejlődéspárti volt. Például a szexoldalakon kellett először fizetni a tartalomért a neten, és szexoldalakon lehetett először videocsevegni is. Az interaktív szex a pornósoknak, érthető okokból, érdeke - dolgoznak is erősen a tapinthatóság fejlesztésén -, de háború esetén a hűséges katonák is tesznek az üzletág fejlődéséért. A VR szexben nem érvényesek a való világ prüdériái. A virtuális szex erkölcsi szabályai - biztosan azért, mert a VR biznisz elsőszámú fejlesztője is pasi volt - pedig sokkal megengedőbbek a valódiénál.

...és akkor beleöntöm

Első lépésekAmikor a nyolcvanas évek elején a számítógépprogramozók még minden interaktív technológiát virtuális valóságnak neveztek, már világszabadalom védett egy, az agyműködést és lelkiállapotot szabályozó, elektronikus berendezést. Az első tudatmanipuláló készülék neve Synchro Energizer volt. A fejhallgatóból és a szemre illeszthető kis képernyőkből álló fény-hang készülék a misztikus théta-állapotba ringatta viselőjét és alaposan megtréningezte az agyát. Az emberi agy elektromos áramainak EEG-vel történő mérései megállapították, hogy agyunk 1-20 Hertz közötti elektromágneses hullámokat termel. A théta-hullámok pedig (4-7 Hz) azokra az alvási fázisokra jellemzőek, amikor álmodunk. És bár az Internet-bumm a kezdetekben hátráltatta a VR ipar virágzását, de elérkezett az idő, hogy az egykori ellenségből szövetséges legyen, és fejmonitorban és adatkesztyűben játszhassuk a magyar second life-ot. Eljött az ideje, hogy fizetős, jelszavas, titkos, vagy nyilvános szájtokon különböző szerverközösségek alakuljanak ki.

A látvány itt nem az előjáték

Online VRMost már lehet VR felszerelésben online autóversenyezni, vagy pókercsatázni, vagy második életeset játszani, bár nyaralni talán még nem. Pedig egy virtuális nyaralás gazdaságos megoldás lehet az egész család részére. Az online VR-ben az a jó, hogy bárki az otthonában, kényelmes testtartásban, fejmonitort és különböző elektronikus kiegészítőket magára aggatva léphet fel az internetre, és játszhat a vele egyidőben hálón lévő személyek virtuális lényével. Lehetnek a játék szereplői a világ bármely pontján a játék ideje alatt, de a virtuális énjük a játék szoftverében él.

Megfelelő méretű szerverek esetén illetők sokasága tud egyszerre, egyidőben online virtuálisan létezni. Bár a szex fejlődéspárti, de nagyon fontos az online VR jelenlét önkéntes jellege. Egy illetőt elraboltatni, elkábíttatni, théta-állapotban tartatni, fejmonitorba és érzékelőkbe drótoztatni, majd online virtuálisan szeretkezni vele nem szép dolog. Senkit nem ér online kuncsaftokért virtuálisan prostituálni. És nem ér az egyidőben neten lévő bedrótozott egyedek tudatmanipulálása sem.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés