free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legstílusosabb férfiékszer

Borsa         Címkék: 5, ékszer, lista, pasi, stílus 1 hozzászólás

Azt mindenki tudja, hogy az ékszerek sok mindent elárulnak viselőjükről. Egy rosszul megválasztott medál, vagy ízléstelen gyűrű miatt kudarcba fulladhat egy randevú is. Pláne, ha a pasi viseli.

A pasik is hordanak ékszereket, ha szerencsénk van, akkor pedig még stílusuk is van hozzá. Ha ez utóbbiból kevesebb, pénzből pedig több van, akkor annak örülhetünk, hogy a messziről villogó fuxok legalább nem árulnak zsákbamacskát viselőjük személyiségéről. Mi inkább más vizek felé evezünk, és ékszertémában is a stílus és az egyéniség szimbolikus megjelenését díjazzuk. A hazai - gazdag - férfiékszer-kínálatból most azt az ötöt választottuk ki, amit mi is szívesen látnánk a jelenlegi vagy a jövőbeli párunkon.

Nézegess férfiékszereket!

Gitáros láncRosszul vagy a magyar zeneipar által kitermelt, agyontetovált, földön ébredős műmájer rockerektől, de bírod ha egy pasi vagány. Tetszik a farmeres-pólós összállítás, a tetoválással sincs semmi bajod (ha éppen nem delfin vagy "öccsém, de kirrály nonfigurás"). Titokban keresed az apró részleteket, amelyek elárulhatják, hogy a pasi, aki veled szemben áll, vagy ül, vagy sétál, az vajon szokott-e teli torokból AC/DC-t énekelni a zuhany alatt? A rejtett rocker lelkek, a titokban headbangerezők kedvence lehet ez a ezüst gitáros nyaklánc, amin összesen három logo van, és mind jelképe (mondhatnám all for one) annak, amit sokan mások a gimnáziumi érettségi abszolválásával lezártak életükben. A rock&roll örökké él!

Megnyerő mosoly

Halálfejes gyűrűKinek is állna jobban ez a gyűrű, mint Johnny Deppnek, aki tipikus ékszeres pasi. Hiába öltözik össze tetőtől talpig Chanelben Vanesa Paradis-val, így is kellőképpen rosszfiús ahhoz, hogy hiteles legyen rajta a halálfejes gyűrű. Ezt az imidzsét a Karib tenger kalózai pocsék trillógiája sem tudta lerombolni, és végül is filmbeli kalóz jelmezei csak erősítik ezt az oldalát... Szóval nyugodtan húzzák kezükre ezt a darabot a Johnny Depp-típusok, de szigorúan csak emberes alkattal, piszkafa pasikon levélnehezéknek tűnne ugyanis. További kellékek a borosta, a kőmosott pamutpóló, egy jó fazonú sötétkék farmer és egy világbajnok cipő. Öltönnyel és izompólóval felejtős a dolog.

Ez még csak a fele

"One for the money", "Two for the show"-mandzsettagomb

A céges parti egyenlő a kiöltözéssel, és az addig rendben is van, hogy te tudod mit vegyél fel, na de a pasik?! "Olyan unalmas az öltözékük néha, hogyan képesek felvenni újra és újra. Rendben, vannak illemszabályok..." - morogsz magadban a bólés tál felett, amikor egyszer csak felvillan egy hívogató mandzsettagomb. "One for the money" ‚"Two for the show" - éljen a rock&roll! Apró részlet, de annál hatásosabb. Az a férfi, aki veszi a fáradtságot és utánamegy, majd megtalálja és megveszi ezt a kis ezüst apróságot, az megérdemli bókjainkat. Természetesen mi is rásegíthetünk a dolgok ilyetén alakulására, és meglephetjük partnerünket ezzel az ajándékkal.

Csak Luthor meg ne tudja

Supermanes nadrág-lánc/pénztárca tartóA Supermanek köztünk élnek, csak marha nehéz őket megtalálni, hiába állítják magukról többen is segítségképpen, hogy ők azok. Lányok, ügyeljünk a részletekre, akkor kiderül az igazság! Gyanús, hogy felhív, amikor megbeszélitek, gyanús, hogy időben érkezik, sőt, vár rád fél órát, mert te viszont nem. Tovább fokozódik izgalmad, amikor meghív sushizni, de a bizonyoság fizetéskor tölt el téged. Az ezüst lánc végén ugyanis, ami a nadrágján fityegett már eddig is, nem csak a pénztárcája van, hanem supermanségének jelképe is. Jessz, megtaláltad! Nem hivalkodik, nem kérkedik vele, egyszerűen ő az.

Most épp szárazon

Vitorlás zsinórból készült karkötőKinek a szívét ne dobogtatnák meg a Balatonon, vitorlázás közben csokibarnára sült fiúk? Mindenkinek van egy emlékezetes vízparti nyara, és amikor az egyszerű vitorlás zsinórból készült karkötőt meglátjuk, nosztalgikus és egyben romantikus hangulat tölthet el bennünket. Tehát, a romantikus és sportos fiúk ilyet hordanak? Személyes kedvencem a fakult piros, és bár sosem volt szerencsém vitorlás baráthoz, mégis ugyanúgy vagyok ezzel is mint a tűzoltókkal: ha meglátom, kicsi szívem nagyot dobban. Bizony ezt az "ékszert" ajándékozni nem egyszerű, csak olyan adhatja, aki vitorlázik, különben értelmét veszti. Vitorlázó fiúk, lányok hajrá, romantikára fel!Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés