free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legtutibb vízipisztoly

Borsa         Címkék: infantilis, lista, tárgy, vicces, vízipisztoly 0 hozzászólás

Ha már felforrt az agyvízünk a napon, és kezd unalmassá válni a strandolás, jól jön néhány vízipisztoly. Kicsit infantilis, de legalább vicces, és hogy esélyünk is legyen vízicsatában, íme a legtutibb fegyverek.

A szabadságra készülve számolatlan mennyiségű pénzt vagyunk képesek elkölteni a nyaraláskor nélkülözhetetlen apróságokra. Legalább egy új fürdőruhát, három különböző erősségű naptejet két strandpapucsot kell beszerezni indulás előtt, és még egy csomó mindent, hogy igazán kényelmesen teljen a pihenés. A készülődéskor viszont nem csak a hasznos dolgokra gondolunk, hisz nem csak az a fontos, hogy jól nézzünk ki a parton vagy hogy ne égjünk le. A külsőségek mellett a lelkünkre is gondolnunk kell, hogy elengedjük magunkat, hogy elfelejtsük a komoly dolgokat és gyerekek legyünk megint egy kicsit.Ezt is vidd!Ezért azt javasoljuk, hogy a hasznos dolgok mellett vigyél magaddal pár teljesen felesleges, nagy helyet foglaló tárgyat is. Például egy szuperdivatos vízipisztolyt, hogy legyen mivel elterelni a figyelmedet a számlákról, a munkahelyi problémákról és a reménytelennek tűnő lakáskeresésről. Ha a parton fekve ezek bármelyike eszedbe jutna, nem kell mást tenned, mint vízicsatára hívni a partneredet és garantáltan elfelejted az összes itthoni gondodat. Többféle vízifegyver létezik, választhatsz pajzzsal felszerelt, szupergyorsan tölthető, sokkolóan hideg, és kajla kinézetűt is, attól függen, hogy melyik illik leginkább a stílusodhoz. Hogy legyen mivel harcolnod a vízben összegyűjtöttük az öt legjobb vízipisztolyt.

A tökéletes védelem

A supermanesBár a legújabb Supermen filmet nem tudtuk végignézni, azért szeretjük a Kripton bolygón született szuperhőst. Mindig is csodáltuk bámulatosan ügyes átváltozó képességét: egy szemüveg, félrefésült haj, és senki sem ismeri fel. A nevével és emblémájával fémjelzett dolgokban még soha nem csalódtunk, nincs ez másként a Superman vízipisztollyal sem. Lehet, hogy kicsit macerás tekerőkarral felhúzni, de a rászerelt pajzs kárpótol a kellemtlenségekért, töltés közben, ugyanis tökéletes védelmet nyújt az ellenfél vízsugarával szemben.

A szemét figyeld!

A viccesHa nem akarod annyira komolyan venni a vízicsatát, válasz viccesebb fegyvert. A Kid Galaxy kínálatában találtuk a Flex Blastert ezt a kajla szörnyecskét, ami egyszerre két csövön, illetve szemen tüzel. A bohókás külső azonban ne tévesszen meg, ez a fegyver ugyanis akár tíz méterre is ellő, ráadásul szupernagy tartálya van, így ha az ellenfelednek kifogy a muníciója, könnyen helyzeti előnybe kerülhetsz.

Motoros csoda

Az elektromosA Slate magazin újságírója a legjobb vízifegyvernek válaszotta a BuzzBee játékcég Water Warriors Tarantuláját. Chad Lorenz összehasnlító elemzést végzett, sorra vette a legmodernebb vízipisztolyokat, amik közül magasan a legjobb helyen végzett ez az elektromos motorral felszerelt csoda. A másfél literes tartályt egyetlen gombnyomással ürítheted ki. A motornak hála, hihetetlenül pontosan lehet vele lőni. Csak arra vigyázz, nehogy épp a csata csúcspontján merüljön le az elem. Ezt a fegyvert ugyanis gyors csatákra tervezték, csupán három újratöltésre elegendő az energia. Nyerj gyorsan, vagy menekülj! Ahhoz viszont, hogy beszerezd egy kicsit még várnod kell, mert a cég honlapján a megrendelés menüpont egyelőre nem működik.

Nem lézerkard

A miniHa inkább kicsi bőrönddel szeretsz utazni, és nem akarsz egy külön táskát feláldozni a vízipisztolynak, akkor rendelj kisebb fegyvert. A Hydro Stick vízipisztoly kis helyen is elfér, és bár nincs hatalmas tartálya, hihetetlenül messzire lehet vele lőni. Az egyetlen hátránya az, hogy túl sokszor kell újratölteni, de hát valamit valamiért.

A verhetetlen

A legyőzhetetlenA Hasbro Aquashock Arctic Blast fantázianevű vízipisztolya nem csak félelmetesen néz ki, de hatásos is. A tartály szája elég nagy ahhoz, hogy a víz mellett pár jégkockát is beletölts, így jéghideg tölténnyel sokkolhatod felhevült testű ellenfeledet. Messzire lehet vele lőni, ráadásul pontosan. Ezzel a fegyverrel egyszerűen legyőzhetetlen leszel a vízben.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés