free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Látásjavító Mercedesek

Borsa         Címkék: autógyár, divat, kollekció, mercedes, szemüveg 0 hozzászólás

A Mercedes autógyár is beszállt a divatiparba, méghozzá egy exkluzív szemüveg-kollekció erejéig. Bár az autók közül nem erre a típusra szavazunk, az általuk fémjelzett szemüvegeket szívesen hordanánk.

Múlt hét óta már 220 dollártól vásárolhatunk magunknak extra elegáns, vadonatúj Mercedest. Motorja és kerekei ugyan nincsenek, üvege viszont van. A Mercedes autógyár ugyanis ezúttal nem egy új autót, hanem egy exkluzív szemüveg-kollekciót dobott piacra.Optikai- és napszemüvegekMeg kell hagyni, nem aprózták el, ugyanis kapásból negyvenféle különböző, sportosan entellektüel stílusú modellel jelentkeztek. A kollekcióban optikai szemüvegek és napszemüvegek is találhatók, férfi és női változatban egyaránt. A keretek alumínium, acetát és titánium ötvözetből készültek: fekete, barna, antracitkék, bordó, ezüst, szürke és gyöngyház színekben. Mindegyik kereten elhelyezték a legendás, csillagos Mercedes-Benz logót is. A luxusminőségű, speciális csiszolású lencséket pedig a neves, olasz optikai cégnél az Allison SpA-nál gyártatták le.

Nézegess Mercedes-Benz szemüvegeket!

Az optikai szemüvegeket 233 és 330 dollár, a napszemüvegeket pedig 220 és 357 dollár közötti áron lehet megvásárolni. Egyelőre még csak Amerikában, Angliában és Németországban.(forrás: www.trendhunter.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés