free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Versace-ben tér vissza a Spice Girls

Borsa         Címkék: ruha, spicegirls, turné, versace, visszatérő 0 hozzászólás

Donatella Versace tervezi a fellépőruhákat a Spice Girls visszatérő turnéjára. Az olasz tervezőnőnek elsősorban azt kell szem előtt tartani, hogy a lányok alaposan megváltoztak az elmúlt tíz év során.

Decemberben kezdődik a Spice Girls világkörüli visszatérő - mások szerint búcsú - turnéja. Hogy zeneileg milyen minőségű produkcióra lehet számítani az asszonycsapattól, azzal kapcsolatban még találgatásokba sem szeretnénk bocsátkozni. Mindenesetre abban biztosak lehetünk, hogy a külsőségeknek egészen biztosan megadják a módját. Ezt támasztja alá az is, hogy fellépőruháikat Donatella Versace tervezi.Nem ragaszkodikA brit Daily Mirror értesülései szerint Donatella annak idején nagy rajongója volt a Spice Girls-nek, ezért örömmel és izgatottan fogadta, mikor felkérték, hogy ő tervezze meg kosztümjeiket a visszatérő turnéra. Az olasz tervezőnő állítólag már el is kezdett dolgozni az exkluzív kosztümökön, melyeknek darabja nagyjából 400.000 dolláros költséggel készül.

Egyik szebb mint a másik

Eddig annyit lehet tudni, hogy Donatella nem ragaszkodik mereven a tagok egykori imidzséhez, hiszen tisztában van vele - ahogy bárki más, aki akár csak egy fotón rájuk néz - hogy megváltoztak az elmúlt évek során. Tehát például az azóta szolidan elhízott "Sporty Spice" Mel C-re nem feltétlenül fog egy szál sportmelltartót és melegítőnadrágot adni. Ezt pedig előre is nagyon köszönjük, többek között annak a három millió embernek a nevében, akik már megváltották jegyeiket a koncertekre.

(forrás: www.styledash.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés