free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Minimál smink a Szigetre

Borsa         Címkék: megfelelő, minimál, segítség, smink, sziget 0 hozzászólás

A Szigetre készülődve, nem a megfelelő smink a központi problémánk. Holott ahhoz, hogy hajnalra ne egy ocsmány zombi bámuljon ránk a tükörből, érdemes egy kicsit készülni. Sminkesünk segít.

Nyakunkon a hazai kulturális élet legjelentősebb társadalmi eseménye, mely során a jelentős népességmozgás miatt, fajlagosan a legtöbb párkapcsolat köttetik. Nem is beszélve a házasságkötő sátor forgalmáról. A 15. Sziget fesztivál párkapcsolati és szaporodási rátája a Ratkó-korszakot idézi. Éppen ezért, ha valaki élete párját szeretné megtalálni, legalább egy éjszaka erejéig, az nagy eséllyel indulhat a párosodási versenyben. Természetesen a versenyzők nagy száma miatt mindent meg kell tennünk, hogy mi legyünk a sziget esztétikai idoljai, ezért elengedhetetlen a fesztivál-túlélő esztétikai felkészülés, az úgynevezett sziget-smink. Most ennek összeállításához nyújtunk némi támpontot.ApplikációkA legnagyobb probléma a szigeten a "hovarakjam a cigimet, mobilomat, kulcsomat, irataimat, óvszereimet..." problémakör, amelyet kisméretű retikülhelyettesítő hordozóeszközökkel igyekszünk megoldani, így nincs hely a púderdoboznak, ennek ellenére mégiscsak ki kellene néznünk valahogy. Tehát a lehető legszűkebb alapszettre van szükség, ami elfér a legkisebb helyen is.Szerencsére a legtöbb drogériában már lehet kapni mindenféle sminkes kütyüt miniatűr változatát, mint például: mini szempillaspirál, mini szájfény, és a többi. Helytakarékosságuk mellett előnyük még, hogy anyagilag nem túl megterhelő beszerezni őket, és ezáltal nem számít érvágásnak az elvesztésük, mert ugye ez is előfordulhat.

Még ennyi helyet sem foglalnak

Ami jól jöhetNagy hasznát vesszük egy kis tégelyes, közepes árnyalatú korrektornak, mert ez a szem alá és a pattanásokra is jó, illetve egy fekete, vízálló szemceruzának, mert ez mindenhez és mindenkihez megy. Még mindig a vízálló változatnál maradva egy szempillaspirál is jól jöhet sírás, vagy bármilyen vizes atrocitás esetére. Nem árt, ha van nálunk egy krémes pirosító, mert alapozó nélkül is szépen el lehet dolgozni, és nem foltosodik és ha már ennyi mindent magunkkal vittünk, akkor a színtelen szájfényt se hagyjuk otthon. Előnye, hogy nem kell percenként ellenőrizni, hogy a helyén van-e, ráadásul tükör nélkül is lehet pótolni.Nem csak felkenni kellTalán a legfontosabb, amire viszont valamiért kevesen gondolnak, a smink lemosása. Az éj leple alatt megbocsátható, ha kicsit elkenődik a szemfestékünk, de a másnap reggeli látvány igen kiábrándító tud lenni.Megéri még utolsó erőnkkel is, de lemosni a sminkünket lefekvés előtt, mert a fenthagyott festék nem csak esztétikailag káros, de még a szemhéj is nagyon be tud dagadni tőle, pláne egy idegen hálózsákban. Hogy könnyebb legyen jó kislánynak lenni, nem kell flakonokkal és vattapamacsokkal küzdeni, mert a korábban említett üzletekben kapható 10 darabos sminklemosó kendő csomag, pont elég egy hétre és nem foglal sok helyet. Nem utolsó sorban kéz, és egyéb testrészek tisztítására is alkalmas, ha a mosdó túl messze lenne.ExtrákEgy kis sminktükör, ha nem a mosdóban akarunk rajzolni az arcunkra, pláne, hogy a toi-toi-ban nem túl jó a világítás és egy fényvédő krém, mert a Szigeten is süt a nap.A bőrápoláshoz ez esetben nem kell külön cuccokat beszereznünk, mert a bőrtápláló krémek helyett a locsolókocsi mögött elég egy percre arccal belefeküdni a sárba, a fixáláshoz amúgy használt porpúder helyett pedig az is elég, ha a Tankcsapda koncert után beleállunk a szélbe.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés