free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legdizájnosabb helyszín a Szigeten

Borsa         Címkék: dizájnos, helyszín, lista, öt, sziget 0 hozzászólás

Talán mert öregszünk, de már nem csupán egymásra és a programokra figyelünk a Szigeten, hanem arra is, hogy hogyan várnak minket oda. Ennek jegyében, a fesztivál öt legjobban sikerült helyszíne.

A nulladik nap délutánján alaposan bejártuk a Szigetet. Nem csupán azért, hogy még üde állapotban - amilyenben valószínűleg nem nagyon leszünk az elkövetkezendő hét folyamán - megfelelően rögzítsük magunkban a főbb útvonalakat és tájékozódási pontokat. Hanem azért is, hogy - női magazin lévén - esztétikai szempontból is felmérjük a terepet és ha már, akkor összeállíthassuk az öt szerintünk legdizájnosabb helyszín listáját, ábécé sorrendben.

Nézegess dizájnos helyszíneket!

Magic MirrorAz első feltűnésekor komoly vitákat kiváltó programhelyszín karakán módon tér vissza újra és újra a Szigetre, méghozzá immár hetedik éve. Ez a, kábé egy vadnyugati bár és egy századfordulós vidámparki körhinta szerelemgyerekének látszó, objektum kívül-belül találóan képviseli azt, amiért itt van. És szerintünk itt is van a helye.

Nem UV-biztos

Open TisztásAz Open Tisztás idén debütál a Szigeten. Méghozzá, ránézésre, elég ígéretesen. A kultur-kaotikus, több sátorból, színpadból, pultból, ücsörgős blokkból - és ha esetleg még kihagytunk valamit, abból is - álló helyszínkomplexumot igen ötletesen a középen kifeszített "pókháló" fogja voltaképpen össze és ettől rendezettebbé ugyan nem, ám valahogy kedvessé válik a tér.

Masszív érdeklődéssel

PrésházSzínvonalas borokat legnagyobb megelégedésünkre már nem csak itt kapni a Szigeten. Ám itt kategorikusan a fesztiválfolklór jegyében fogyaszthatjuk el az alkoholtartalmú nedűt, és ez bizony minőségi különbség. Ráadásul ez a hely nem csupán hangulatos, de kifejezetten masszív is. Ezt még tavalyi tapasztalataink alapján állíthatjuk, amikor is egy jófajta vörösbor mellett, háttérben a Radiohead koncerttel, aggódva szemléltük hogyan kapaszkodik fel a sokadik gumicsizmás francia fesztiválturista is fölénk, a tetőre, ám az végül mindennek ellenére sem szakadt ránk.

Akár a cirkuszban

VilágsátorA Civil faluvégen kurta kocsma helyett egy figyelemfelkeltő félgömb magasodik, mellette megbújik egy kisebb gömb, előtte pedig egy EU-kék híd, körülötte zászlókkal. A Külügyminisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség sátráról van szó, ahol külpolitikáról, EU-val kapcsolatos ügyekről tájékozódhatnak a látogatók. Persze fesztiválra illően laza formában, amit teljesen jól tükröz a helyszín kinézete is. Ha már komoly témát hoznak, azt így kell tálalni.

Nem csak VIP-eknek

VOLT Fesztivál teraszA Sziget kistesójának színpad a színpadon kialakítású, rádió- és fesztiváldiszkó terasza évek óta az egyik legdizájnosabb helyszínnek számít. Ahogy pedig az lenni szokott, már egyre többen koppintják is eme dizájnt, ám mi már csak azért is maradunk az eredetinél. Pláne, hogy idén nem csupán annyi az újítás, hogy a korábbiakhoz képest áthelyezték az egészet a gyalogút túloldalára, hanem kétszintes is lett. Annyi szépséghibával, hogy a remek kanapékkal felszerelt emelet csak a VIP vendégek számára nyitott.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés