free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ikerszex

HT         Címkék: egypetéjűség, hímtag, iker, szex, titok 0 hozzászólás

Az egypetéjű ikerség, mint létforma, nagy titok mindenki számára. A Hímtag is ezen töpreng, tudományos és erkölcsi szempontok mérlegelése után, saját szemszögéből az ikerszexet vizsgálja.

Napjainkban - amikor korunk frankeinsteinjei simán képesek az embermásolásra, amikor a humán klónozásban erős orvosok simán átverik a petesejtet, és képesek olyan embriót létrehozni, ami olyan petéből lesz, aminek a megtermékenyüléséhez nincs szüksége hímivarsejtre -, még mindig látványosság egypetéjű ikernek lenni.Egy pete általában egy embert jelent. Az egypetéjű ikreknek viszont osztozkodniuk kell. Atommaghasadt állapot, olyan, amikor valakiből tényleg kettő van. Közös a genetikai állomány, azonos a nem és a szemszín, azonos a vércsoport és a testnedvek. Az egypetéjű ikrek a megosztottságuknak és a tökegyforma biológiai állományuknak köszönhetik, hogy mégiscsak különböző a személyiségük. A lélekorvosok szerint az egypetéjű ikrek általában egyidejűleg igyekeznek hangsúlyozni és elleplezni a hasonlóságukat. Az ezoterikusok szerint pedig megérzik egymást. A mentális és pszichés zavarokkal küszködők megnyugodhatnak, mert egypetéjű ikernek lenni az igazi skizofrénia. A sziámi ikrek meg afféle "saját képére" módra egyazisten próba.Twins of evil - ördögi szimmetria VérfertőzetAz incestus a testvérek és/vagy a vérrokonok közötti szexuális érintkezést jelenti. Freud szerint kizárólag a társadalom ellenérzései gátolnak meg minket abban, hogy viszonyba kezdjünk a húgunkkal. Most ugyanis az a módi dívik, hogy természet elleni perverzió a vértestvérek közötti szex. Valaha viszont ilyen aktusokból istenkirályok születtek. Egyes amerikai lélekorvosok szerint viszont nemcsak azért nem vérfertőzünk, mert az tabu, hanem mert a természetes úton, nevelés nélkül is kialakuló ösztönünk is meggátol a tevékenységben. A kutatók hatszáz önkéntesnek tették fel a különböző etikai problémákat feszegető kérdéseiket, köztük a szexuális kapcsolatokra vonatkozóakat is, és az adott válaszokból arra következtettek, hogy a testvérek genetikailag ódzkodnak az egymással való szexeléstől. Bár az egyforma biológiai állományú egypetéjű ikrek egymás iránti vonzalma idionarcisztikus, de ha mégis szexelnek, akkor sem képesek a klasszikus vérfertőzésre, mert az azonos nemük miatt kevés az esélyük egy degenerált utód összehozására. Az egypetéjűek közötti nemi aktus pedig egyáltalán nem homoszexuális, egyszerűen csak olyan maszturbáció, amire a nem egypetéjűek képtelenek.Édes hármasA threesome olyan szakkifejezés, ami magába foglalja három személy szexualizálását. Természetesen három nő vagy három férfi is űzheti, két férfi és egy nő is lehet a leosztás, de leggyakoribb verziója a két nő egy férfi felállás. A pasik többsége viszont csak ábrándozik a duplacsajos szexről. Két csajjal szexelni nem kunszt, hárommal viszont nagyképűség. Egyszerre dugni egy lánytestvérpárt jóval izgalmasabb, mint két nőismerőst, az erkölcstelensége és - bár nem történik vérfertőzés-, a testvérek ösztönös tiltakozása miatt is.

Kattints ide, hogy az egész videót láthasd!

IkerszexKizárólag tudományos indíttatásból várom olyan vállalkozó kedvű, nőnemű, egypetéjű, pornóadottságokkal bíró ikerpár jelentkezését, akik az emberiség fejlődésének érdekében végzett ikerkutatási tevékenységembe bekapcsolódnának. Fő kutatási területeim közé tartozik az: ugyanaz a környezet két személy számára nem azonos környezet munkacímű, és az egypetéjű ikrek szexuális viselkedése. A fényképes jelentkezéseket a szerkesztőségbe várom.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés