free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Divatdiktátorok a Simpson családban

Borsa         Címkék: bemutató, család, divatdiktátorok, mozi, simpson 0 hozzászólás

Simpsonék a mozivásznon és a párizsi divatvilágban egyaránt nagy vihart kavartak. Lagerfeld, Versace, Vuitton és más ismert tervezők a film bemutatójának alkalmából ugyanis Simpsonná virtualizálódtak.

Főtt a fejünk a héten, hogy az egyébként is zsúfolt Sziget-program mellé, hogyan iktassunk be egy kis mozizást. A héten mutatták be a Simpson család egész estés animációs filmjét, amire, annak idején úgy képzeltük, hogy a mozipénztáraknál elsőként állunk majd sorba a jegyért. Most viszont fogalmunk sincs, hogy mikor jutunk el. Mindenesetre addig is vicces látni, hogy az idióta család iránti vonzalmunkat más - még a legnagyobb divatguruk némelyike - is osztja. Humoros és eredeti, ahogy Linda Evangelista, sőt még Karl Lagerfeld és Jean-Paul Gaultier is simpsonként pózol.Lehetetlen modellekEz ismét egy ötlet, amit nem tudni, hogy kinek a fejéből pattant ki, hisz a film készítőinek és a híres divattervezőknek a malmára egyaránt hajtja a vizet. Tény viszont, hogy a Simpson család (The Simpsons Movie) bemutatójával egy időben a divatvilág legfelkapottabb tervezői is simpsonként álltak a nagyközönség elé. A rajzfilmfigurák közül pedig ők azok, akik amellett, hogy idióták, sosem a szépségükről vagy a trendiségükről voltak ismertek. Sőt, Homér és családja, sárga, nem túl előnyös megjelenésű alakokból áll, akiknek mind öltözetük, mind hajviseletük leginkább a lehetetlen kategóriát súrolja, a divatdiktátorok mégis szívesen csatlakoztak hozzájuk.

Nézegesd a Simpson-kollekciót!

Nem csak, hogy Julius Preite a Harper's Bazaar Magazine-nak készített tervei alapján beolvadtak a Simpson-nemzedékbe, de Karl Lagerfeld, Marc Jacobs és Alber Elbaz hús-vér valójukban is megjelent a Simpsonok Párizsban sorozat bemutatóján, hogy ne csak nevüket és avatarukat, hanem támogatásukat is adják az elképzeléshez.Simpson-énHa mi is szeretnénk osztozni a Simpson-létben, a neten elkészíthetjük akár saját Simpson-avatarunkat, vagy elkészíttethetjük beszkennelt fotónk segítségével valóban élethű Simpson-másunkat is. Innen pedig már valóban egy lépés, hogy ha mi nem is, de virtuális másunk Linda Evangelistához hasonlóan Versace-ben és Chanel-ben pózoljon.(forrás: www.tremdsnow.net)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés