free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 dolog, ami feltölt a Szigeten

Borsa         Címkék: feltölt, lazítás, lista, öt, sziget 0 hozzászólás

Mivel még tart a Sziget, úgy gondoltuk, az utolsó etap előtt lazítunk egy kicsit. Több mindennel próbálkoztunk, így született meg a feltöltődésre legalkalmasabb helyek és módszerek listája.

Mivel a Sziget tényleg fárasztó mulatság, és mi is igencsak le voltunk már eresztve az elmúlt napokban, körülnéztünk, hogy milyen alternatívák kínálkoznak a lazításra, feltöltődésre. Íme, az öt kedvencünk.

Nézegess képeket a labirintusról!

SzembesítősdiAz Octopus Összművészeti Helyszín részeként működő Tarot Labirintus nyújtotta élmény bizony megéri a sorban állást. A poént nem szeretnénk lelőni, de a lényeg annyi, hogy egy szembesítő szerepjátékról van szó, egy önmegismerő bolyongásról, amely során a Tarot kártya Nagy Arkánumaival szó szerint élőben találkozhatunk. Mellesleg ebben a labirintusban tényleg el lehet tévedni.

Már ránk fért a pihi

KézimunkaA Szigeten sokféle kézműves foglalkozásba foghatunk: a kosárfonástól az inka ékszer készítésén át, a gyöngyfűzésig. Miközben a készülő művünkre figyelünk, szinte észrevétlenül szakadunk ki a kimerítő sodródásból. Végül pedig nem csupán egy nagy adag nyugis energiával, hanem egy saját készítésű tárggyal is gazdagabban állhatunk tovább. Ugye.

A fülbemarkoló pozíció

KacagásA Tiszta Sátor-ban minden nap 17 órától tartanak Nevetés Jógát. A Dr. Madan Kataria, indiai orvos és "kacagó guru" által néhány éve kifejlesztett módszer egyfajta aktív meditáció, amely különféle, nevetésen alapuló légző- és ritmusgyakorlatból áll. Ezektől a test pozitív stresszállapotba kerül és örömhormonok termelődnek a szervezetben. Ez pedig bizony még a Szigeten is ránk fér.

Amikor már az agyad is elfüstölt

RelaxA Cökxpôn Ambient Sátorkert a Sziget relaxációs oázisa. A nagysátorban pszichedelikus hangulatban, füstölőillatban, gyertyák fényében babzsákokon fetrenghetünk, relaxálhatunk. Ha ez nem bizonyul elégnek, a kertben fej- és testmasszázzsal, illetve tibeti energetikai kezelésekkel kényeztettethetjük magunkat, egészen addig, míg elég erőt nem érzünk ahhoz, hogy visszacsatlakozzunk a pörgésbe.

A pasiknál ez alapjárat

KajaA Szigeten - a rendszeres, kisebb-nagyobb mennyiségű, alkoholtartalmú folyadékbevitel okán - hajlamosak vagyunk elfeledkezni az étkezésről, és csak akkor ugrik be, hogy "jé, ma még nem is ettem semmit", mikor hirtelen megcsapja az orrunkat egy-egy étvágygerjesztő illat. Az éjjel kettőkor, állva behabzsolt sajtos-tejfölös lángosnak vagy műanyag villával betermelt keleti ételkülönlegességnek egyaránt megvan ilyenkor a maga bája. Még ha máskor nem is így szoktunk táplálkozni, most szabad. Elvégre Sziget van.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés