free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 dolog, ami feltölt a Szigeten

Borsa         Címkék: feltölt, lazítás, lista, öt, sziget 0 hozzászólás

Mivel még tart a Sziget, úgy gondoltuk, az utolsó etap előtt lazítunk egy kicsit. Több mindennel próbálkoztunk, így született meg a feltöltődésre legalkalmasabb helyek és módszerek listája.

Mivel a Sziget tényleg fárasztó mulatság, és mi is igencsak le voltunk már eresztve az elmúlt napokban, körülnéztünk, hogy milyen alternatívák kínálkoznak a lazításra, feltöltődésre. Íme, az öt kedvencünk.

Nézegess képeket a labirintusról!

SzembesítősdiAz Octopus Összművészeti Helyszín részeként működő Tarot Labirintus nyújtotta élmény bizony megéri a sorban állást. A poént nem szeretnénk lelőni, de a lényeg annyi, hogy egy szembesítő szerepjátékról van szó, egy önmegismerő bolyongásról, amely során a Tarot kártya Nagy Arkánumaival szó szerint élőben találkozhatunk. Mellesleg ebben a labirintusban tényleg el lehet tévedni.

Már ránk fért a pihi

KézimunkaA Szigeten sokféle kézműves foglalkozásba foghatunk: a kosárfonástól az inka ékszer készítésén át, a gyöngyfűzésig. Miközben a készülő művünkre figyelünk, szinte észrevétlenül szakadunk ki a kimerítő sodródásból. Végül pedig nem csupán egy nagy adag nyugis energiával, hanem egy saját készítésű tárggyal is gazdagabban állhatunk tovább. Ugye.

A fülbemarkoló pozíció

KacagásA Tiszta Sátor-ban minden nap 17 órától tartanak Nevetés Jógát. A Dr. Madan Kataria, indiai orvos és "kacagó guru" által néhány éve kifejlesztett módszer egyfajta aktív meditáció, amely különféle, nevetésen alapuló légző- és ritmusgyakorlatból áll. Ezektől a test pozitív stresszállapotba kerül és örömhormonok termelődnek a szervezetben. Ez pedig bizony még a Szigeten is ránk fér.

Amikor már az agyad is elfüstölt

RelaxA Cökxpôn Ambient Sátorkert a Sziget relaxációs oázisa. A nagysátorban pszichedelikus hangulatban, füstölőillatban, gyertyák fényében babzsákokon fetrenghetünk, relaxálhatunk. Ha ez nem bizonyul elégnek, a kertben fej- és testmasszázzsal, illetve tibeti energetikai kezelésekkel kényeztettethetjük magunkat, egészen addig, míg elég erőt nem érzünk ahhoz, hogy visszacsatlakozzunk a pörgésbe.

A pasiknál ez alapjárat

KajaA Szigeten - a rendszeres, kisebb-nagyobb mennyiségű, alkoholtartalmú folyadékbevitel okán - hajlamosak vagyunk elfeledkezni az étkezésről, és csak akkor ugrik be, hogy "jé, ma még nem is ettem semmit", mikor hirtelen megcsapja az orrunkat egy-egy étvágygerjesztő illat. Az éjjel kettőkor, állva behabzsolt sajtos-tejfölös lángosnak vagy műanyag villával betermelt keleti ételkülönlegességnek egyaránt megvan ilyenkor a maga bája. Még ha máskor nem is így szoktunk táplálkozni, most szabad. Elvégre Sziget van.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés