free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mikrohullámú tojásfőző

Borsa         Címkék: főző, mikrohullámú, ötletes, tárgy, tojás 0 hozzászólás

A mikrohullámú sütő most már nem csak arra jó, hogy hulla fáradtan maradékot, vagy instant kaját melegítsünk benne. Egy jópofa masina segítségvel most már igazi lágy tojást is készíthetünk benne.

Este, amikor végre hazakeveredünk, a legegyszerűbb bedobni valami gagyi instant kaját, vagy jobb esetben több napos maradékot a mikrohullámú sütőbe - amíg elkészül, épp be tudjuk kapcsolni a tévét -, aztán jöhet a bamba nyammogás, a bulvársztárok magánéletének tökéletesen érdektelen eseményeivel körítve. Nos, létezik egy masina, ami az esti tévéműsort ugyan nem teszi jobbá, viszont a macerás vízforralást és időfigyelést kiküszöbölve, a mikrohullámú sütőben készíthetünk vele rendes, tisztességes lágytojást.

Három percA Boiley nevezetű találmány első ránézésre úgy néz ki, mint valami játék. A tojás alakú, grimaszoló csibe középen szétnyitható. Először vizet kell engedni bele, majd behelyezni a tojást és becsukni. Ezután mehet főni. A három perc, az ebben az esetben is annyi - vagy öt, attól függően, hogy milyen állagú tojásra vágyunk -, viszont megvan az az előnye, hogy ugye számolja helyettünk a mikró. És kész is.

Jó játék

A készlethez jár egy ügyes kis pirítós-szeletelő is, mellyel a pirítós kenyérből a tojásba mártogatáshoz tökéletes méretű szeletkéket hasíthatunk ki. A termék Firebox weboldaláról rendelhető meg, 7.96 fontért.(Forrás: http://www.firebox.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés