free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Náthás szappanadagoló

Borsa         Címkék: fürdőszobai, kiegészítő, náthás, szappanadagoló, vicces 0 hozzászólás

Kissé gusztustalan, de vicces fürdőszobai kiegészítőket dobott piacra nemrég egy olasz cég. Mi mind a náthás szappanadagolót, mind pedig még bizarrabb, szuicid kistestvérét befogadnánk otthonra.

Bár elsőre kissé gusztustalannak tűnhet a gondolat, hogy egy csüggedt tekintetű, kopasz kis műanyag figura "náthás" orrán kibuggyanó folyékony szappannal mossunk kezet... Ám jobban belegondolva kifejezetten vicces tárgyról van szó. Ami pedig még semmi az öngyilkos káddugóhoz képest...

Képregény

Mr. Cold a náthás szappanadagoló és a káddugót a bokájához kötözött nehezékként viselő Mr. Suicide megalkotója a 46 éves olasz dizájner, Massimo Giacon. A tervező egyébként képregény-rajzolóként is tevékenykedik és ezeket a tárgyakat látva ezt bizony le sem tagadhatná. Mellesleg pedig nem csupán ilyen negatív alapállású figurákat tervez, hiszen a vigyorgó malacpofás ceruzahegyezője - melynek az orrába dugva hegyezhetjük ki a ceruzát - például kifejezetten a másik véglet.

Szomorúak

Az ötletes termékeket az Alessi cég dobta piacra. Róluk azt érdemes tudni, hogy egy nagy múltú, lakáskiegészítőkkel foglalkozó, olasz, családi cégről van szó, akik a legnevesebb tervezők produktumait forgalmazzák. A honlapon valóban órákon át el lehet nézelődni a valóban dizájnosabbnál dizájnosabb tárgyak között. A webáruházuk ugyan nem szállít Magyarországra, ám a budapestiDuisberg dizájnbolton keresztül számos termékükhöz hozzájuthatunk.(Forrás: http://www.gizmodiva.com/)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés