free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 leggiccsesebb gyűrű

Borsa         Címkék: giccses, gyűrű, lista, öt 0 hozzászólás

A kiegészítők között kutatva egyre többször találjuk szembe magunkat egy-egy klasszikus giccsel. Maximum kikerüljük ezeket, de gyakran az ékszerékszek kreációi között is találunk ilyeneket.

Úgy tűnik, az arany karikagyűrű már a múlté, az ékszertervezők mostanában ugyanis a hordhatatlanságra, a mulandóságra és a meghökkentésre helyezik a hangsúlyt. Fogalmunk sincs, hogy mi történt az utóbbi pár évben és, hogy milyen misztikus célt szolgálnak a bizarr ékszerek, de tény, hogy Dunát lehetne rekeszteni az extrémebbnél extrémebb csecsebecsékkel. Mivel ha akarjuk, sem tudjuk nem észrevenni őket, a miheztartás végett inkább összegyűjtöttük, hogy melyikek felelnek meg szerintünk leginkább az extrém jelzőnek. Tehát szerintünk ezek, a további extremitásokat kerülendő pedig, a megszokott módon, szigorúan abc sorrendben.

Mintha hegyező lenne

GangstaIgazi zeneőrülteknek készült ez a hangfalas gyűrű. Sajnos nem működik, pedig egy ekkora ékszertől ezt azért elvártuk volna. Ennél kisebb, működő hangfalt is láttunk már. A gyűrűt kőből faragták, a hangszórók pedig színaranyból készültek, már csak egy jó vastag fuksz kell hozzá, és tutira nem fogsz tudni megmozdulni.

Eső előtt...

Édes mint a mézGreetje van Helmond törékeny és mulandó ékszerei cukorból készültek. A csodálatos formájú kövek jobbára egyszer használatosak, és egy kiadós nyári zápor után valószínűleg csak a gyűrű váza marad meg belőlük. A holland művészi szerint mindez felhívja a figyelmet arra, hogy felgyorsult világunkban eszeveszetten fogyasztunk: azaz alig vettünk meg valamit, azonnal újat akarunk belőle. A cukorból készült ékszer egyébként nem huszonegyedik századi találmány, gyerekkorunkban mi is készítettünk hasonlót, bár nem ilyen művészi szinten. Mi egy darab cérnát lógattunk a cukros vízbe, feltettük a szekrény tetejére, majd egy hónap múlva levettük, és elképedve láttuk micsoda gyönyörűséges cukorkristály képződött a befőttes üvegben.

Hogy is mondta Marylin?

Luxus HalálfejLoree Rodkin ékszertervező komolyan veszi a rock and rollt. Elkészítette ugyanis a világ legdrágább halálfejes gyűrűjét. A 16 ezer dolláros gyönyörűség fehéraranyból készült, és számos ékkő díszeleg rajta. A koponya fehér, a szemei és az egyik foga pedig fekete gyémánttal van kirakva. Messziről pont úgy néz ki, mint egy selejtes kétezer forintos ezüstgyűrű. Na jó, talán egy kicsit szebben csillog.

Gyűrűbe dermesztve

Mókusos cukiságEzt a cuki Moss Mills gyűrűt kizárólag azoknak ajánljuk, akik az összes romantikus film végén elpityerednek, és emellett még végtelenül türelmesek is. A kedves állatka ugyanis gyakorlatilag mindenbe beleakad, ami egy idő után meglehetősen bosszantó tud lenni. Ha már nem bírod tovább cérnával, nyugtatásképpen gondolj csak a hasonló gondokkal küzdő sorstársaidra, Naomi Wattsra és Lucy Liura, ugyanis ők is rendeltek már a cuki hordhatatlan gyűrűből.

Jövőképnek szomorú

OrganikusAz egyedi organikus gyűrűk jól jönnek majd, ha nem lesz már egyetlen fa sem a Földön. Sara Hood ékszereit sziklás, erdős és köves tájak ihlették. Bár hordhatatlanok, mégis érdemes egyet eltenni az unokáknak, hogy könnyebben elképzelhessék milyen is volt a Föld annak idején.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés