free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 extrém műszempilla

Borsa         Címkék: extrém, lista, műszempilla, öt, púder 0 hozzászólás

Hétköznap nem hordanánk műszempillát, de egy kellően különleges eseményre, talán?! A farsang még messze, de mi már előre feltérképeztük a műszempilla-kínálatot. Nyilván a meleg okolható ezért...

Bár hétköznapokon nem jutna eszünkbe műszempillát hordani, ugyanakkor ha olyan a helyzet, hogy az eseményhez és a kapcsolódó öltözékünkhöz, illetve sminkünkhöz is passzol, akkor miért ne?! Nem beszélve arról hogy például a színpadon, a kifutón vagy akár fotókon is kifejezetten jól mutat egy megfelelően megválasztott műszempilla, amihez kifejezetten illik a szemhéjtus, aminek tökéletes elsajátítására már mi is gyúrunk. A szempilla pedig lehet akár extrém is. Legalább annyira, mint a most következő listánkon szereplő darabok.

Akár sepregethetsz is vele

DrámaiExtra hosszú, extra sűrű és extra sötét pillák - akár egy agyonphotoshoppolt szempillaspirál-reklámban. Ezeket a garantáltan drámai tekintetet kölcsönző műszempillákat elsősorban operett-primadonnákon tudjuk elképzelni, illetve még olyanokon, akik lélekben érzik annak magukat. A termék az amerikai Kryolan gyártmánya, itthon a Sminkbolt-ban vásárolhatod meg 1400 forintért, vagy rendelheted meg, 9374-es kódszámmal 1200 forintért.

Krokodilkönnyes

GyöngyösEnnek a műszempillának a tervezője tulajdonképpen csak két egyszerű, de annál ötletesebb változtatást alkalmazott a hagyományos műszempillákhoz képest: a szálak egy részét keresztezte és a külső végeket pedig apró, fehér gyöngyökkel díszítette. Utóbbiakkal együtt leginkább egy esküvői ruhához illik. A gyöngyök eltávolításával viszont gyakorlatilag akár egy elegánsabb, akár egy bohókásabb szereléshez is egyaránt megy. Ez a műszempilla a Paris Berlin cég terméke és szintén a Sminkboltban juthatsz hozzá, 1500 forintért, vagy rendelheted meg CIL112 kóddal az interneten 1200 forintért.

Inkább madár

LepkeszárnyEzek a lepkeszárny - vagy apró madártoll, ki, mit lát bele - jellegű műpillák leginkább művészfotók modelljein vagy környezetvédelmi témájú performance-ok szereplőin képzelhetők el. Ez a termék - akárcsak az előző - a Paris Berlin produktuma és nem meglepő módon ezt is a Sminkboltban vásárolhatjuk meg, méghozzá 1500 forintért. Ami pedig a rendelést illeti, szintén az előbbieket követhetjük, az ár azonos, de ezúttal a CIL106-os kódra kell klikkelni.

Egy festőnek is jól jöhet

SzivárványMindenféle hippis megmozdulás, felnőtt zsúrok és olyan egyéb olyan bulik, ahol sok színes lufi van, alkalmat adhatnak egy ilyen szivárványszínű műszempilla viselésére. Ezt a modellt a műszempillák gyártására szakosodott CN Eyelash cég honlapján találtuk, de ők sajnos nem szállítanak hazánkba. Viszont aki ehhez hasonló műszempillát szeretne, annak azt ajánljuk, hogy partikellék-boltokban nézzen körül.

Milyen lehet nyitott szemmel?

VámpírosA gruftik egészen biztosan ezt a karakteres, vámpíros stílusú, hosszú, vörös-fekete műszempillát választanánk. Nekünk pedig, akik már kiöregedtünk a dark-gót életérzésből, maradnak a jelmezbálok, ha ilyen pillákkal szeretnénk megjelenni. A termék a Buycostumes internetes áruházból rendelhető meg, 2.99 dollárért.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés