free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A földön hever Louis Vuitton

Borsa         Címkék: divat, kreáció, louisvuitton, mutatós, tárgy 0 hozzászólás

A divatdiktátorok kreációit - már ha van - nem hétköznap viseljük, és bár Louis Vuitton legújabb terméke egy használati tárgy, egyelőre nem tudjuk elképzelni, hogy valaha játszanánk vele.

Persze, tudjuk, hogy a sport és a divat erős szálakkal kapcsolódik egymáshoz, de azon már csak meglepődnénk, ha a játszótér mellett az öregek méregdrága divatcuccokkal dobálóznának. Louis Vuitton legújabb termékével viszont, ha nem is egy átlagnyugdíjból élő esetében, de már ez is elképzelhető. A monogramos bőröndjeiről elhíresült francia cég ugyanis ezúttal nem kiegészítőt, hanem sportszert gyártott, pétanque-ozáshoz.LV szerint a világ

A pétanque gyakorlatilag a franciák egyik nem hivatalos nemzeti sportja. Nálunk is előfordul már, de ott mindennapos, hogy az általában parkokban, illetve játszóterek mellett található pályákon a kisöregek azon ügyeskednek, hogy kigolyózzák egymást. Vagy legalábbis a másik golyóját. Nem tudni, hogy a Louis Vuitton divatház tervezői túl sokat gyakorolták ezt a játékot vagy csak a hazafiú érzület buzog túl bennük, mindenesetre úgy döntöttek, hogy akkor kerek a világ, ha a pétanque-pályákon is mindenhol az LV márka szimbólumait látják.

Az tuti, hogy mutatós

A szetthez egy valódi bőrből készült tok, külön malacka tartó (vagyis az a kis golyó, amihez a lehető legközelebb kell kerülnünk) és elsősorban persze a divatcég monogramjával ellátott golyók dukálnak. Mindezt pedig, összesen potom 1300 euróért, vagyis valamivel több, mint 335 ezer forintért vesztegetik. Egy nevét elhallgató Borsamunkatárs szerint simán megéri, hiszen a 9 golyó mellé így gyakorlatilag egy Louis Vuitton mini bőröndöt is kap az ember, aminek - ha már a golyókkal bőrbevonatuk miatt úgysem tudunk eredeti funkciójuk szerint játszani - hasznát vehetjük, legalábbis mini-utazásokhoz.Játszótéri eklektikaArról még nincs információnk, hogy a pétanque-szett a budapesti márkaboltban kapható lesz-e, de nem is baj, mert egyelőre hezitálunk, hogy vicces vagy inkább kiakasztó elgondolni, hogy a nálunk még csak gyerekcipőben járó sport gyakorlásakor, Mari néni a szomszédból, Louis Vuitton pétanque-golyókkal feszít az oldalán. A többiek pedig elsápadtan figyelik, ahogy a több éves nyugdíjából összespórolt méregdrága sportszereket éppen a park porába hajigálja. Eklektikus művészet, magasfokon.(forrás: www.wondersophie.typepad.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés