free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legkülönlegesebb kulcstartó

Borsa         Címkék: kulcstartó, különleges, lista, öt, tárgy 0 hozzászólás

Az alap, hogy egy jó kulcstartónknak köszönhetően nem kell húsz percen át keresgélnünk a lakáskulcsot. Az már csak hab a torkán, ha eredeti funkcióján túl, valami mást is tud. Lista.

A kulcstartó hasznos dolog, hiszen hogyan is találnád meg az ajtó előtt toporogva a kulcsaidat a púder, a mobil, a rágó, a zsepi és a többi nélkülözhetetlen dolog között, miközben a másik kezedben egy kitömött bevásárlószatyrot szorongatsz. Az utóbbi időben sorra jelennek meg a szebbnél szebb darabok: street art művészek, dizájnerek és mérnökök próbálják megtalálni a kulcstartóhoz legjobban illő második funkciót. A tökéletes megoldás még nem született meg: a pendrive, a digitális kijelző és a lézerfény mellett ott verseng a mérleg, a multifunkcionális távirányító és nem utolsó sorban az esztétika is. Szubjektív listánkban összegyűjtöttük az öt legjobbat.

Az albumnézés ideje lejárt

A fényképalbumosNépszerű reklámajándék a logóval díszített átlátszó műanyag kulcstartó, amiből általában rövid időn belül eltűnik a reklámfelirat, a helyére pedig kisbabás, kiscicás vagy kutyusos kép kerül. A cserélgetést viszont megsínyli az egyszerű szerkezet, ráadásul ma már mindenki digitális géppel készíti a képeit. A képnézegetős kulcstartó - mégis úgy tűnik, hogy - egyszerre minden problémát megold: hatvan képet tölthetsz rá, amiket utána egy három és fél centis LCD-kijelzőn nézegethetsz, nagy felbontásban, mondjuk miközben tömegközlekedsz.

Nem a bringádra kell

A világítósA világító kulcstartó hasznos dolog, különösen este, ha a lépcsőházban kiég a villanykörte. Viszont ha egyszer kifogy az elem, rá kell döbbenned, hogy ez volt a hasznos kis szerkezet legértékesebb része. A felhúzható kulcstartóval egy csomó pénzt megspórolhatsz az elemeken, ráadásul anélkül világíthatsz, hogy szennyeznéd a környezetet.

Akár egy távirányító

BulizáshozA multifunkcionális parti-kulcstartó rendelkezik a legtöbb hasznos funkcióval. Nem csak elemlámpaként, de távirányítóként és sörnyitóként is használható. Az univerzális távirányítóval több mint ötszázféle készüléket irányíthatsz, így titokban akár a kávézóban is átkapcsolhatod a meccset a legközelebbi világbajnokság idején.

A túlélő-társ

A természetes társaságEz a kulcstartóba integrált kaktusz a tökéletes társ. Mindig veled van, végighallgat és soha nem beszél vissza. Állítólag elpusztíthatatlan, és nagyon lassan nő. Elég havonta egyszer megöntözni, és néha kitenni az ablakba. Csak vigyázz, nehogy ott felejtsd!

Naon agresszív

A véresszájúNem hasznos, viszont szép a Kidrobot Gloomy macis kulcstartója. Mori Chack véres szájú karaktere most szájkosárral kapható, így nem kell félned, hogy leharapja az egyik ujjadat, miközben a kulcsot keresgélve kotorászol a táskádban.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés