free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Keresd a lábát!

Borsa         Címkék: asztal, dizájntárgy, eredeti, lebegő, szép 0 hozzászólás

Ritka, hogy egy dizájntárgy eredeti és szép is egyszerre, de John Brauer lebegő asztala szerintünk éppen ilyenre sikeredett. Üröm az örömben, hogy a dán dizájner hozzá való székeket nem tervezett.

Manapság ritkán fordul elő, hogy egy dizájntárgy a szó klasszikus értelemben véve, szépnek legyen nevezhető. Az pedig még ritkábban, hogy semmi köze nincs az egyre unalmasabbá váló retró irányzathoz. Most mégis találtunk egy ilyet és ennek annyira örülünk, hogy meg is mutatjuk.LebegésMintha valamelyik Harry Potter-filmből lebegett volna elő ez az asztalterítő, vagyis inkább terítő-asztal. Ugyanis egy asztalról van szó, ami persze igazából nem lebeg, de meg kell hagyni, hogy rendkívül élethűen kelti a lebegés illúzióját. A tárgyat John Brauer, 47 éves dán dizájner alkotta meg és az Essey cég forgalmazza. Átlátszó akrilból készítik, méghozzá kézzel. Kétféle méretben létezik, a kisebbik, melynek neve Illusion 45 centi magas és 31 centi átmérőjű, a nagyobbik, Grand Illusion pedig 54 centi magas és 45 centi átmérőjű. Mindegyikből van matt, illetve fényes változat, és többféle színben kaphatóak. Pakolni is lehet rájuk, de maximum 25 illetve 35 kilónyi súlyt.

Nézegess terítőasztalokat!

Az asztalt idén, Londonban a Top Drawer lakberendezési kiállitáson a Legjobb Új Termék díjával jutalmazták, amit szerintünk meg is érdemelt. Az Illusion és a Grand Illusion is megrendelhető az internetről, mérettől illetve színtől függően 129 és 719 font közötti áron.(forrás: www.gizmodiva.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés