free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sikkes és praktikus hajpántok

Borsa         Címkék: evitaperoni, hajpántok, kiegészítő, praktikus, sikkes 0 hozzászólás

Kevés olyan kiegészítő van, ami egyszerre praktikus és sikkes, de szerencsére Evita Peroni fekete hajpántjai pont ilyenek. Idén, a kiegészítők között amúgy is a hajráf az, ami a prímet viszi.

Evita Peroni tervezőnő újraformázta a sikkes nő hajpántját. És bár ma Magyarországon nem feltétlenül öltözködik egy sikkes nő úgy, mint a tőlünk nyugatabbra lévő országokban, mindenesetre az új megközelítés megoldja a praktikusság versus sikkesség problémáját.Valentino volt az, aki 2007-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján, ismét előállt az ötlettel: hetven modelljének mindegyike egy dupla és finom anyagú, piros szatén hajpántot viselt a kifutón. Az eredmény: a kulisszák mögött, minden manöken haza akarta vinni a sajátját, és a divattervezők is odáig voltak ezért a sokáig középszerűnek és elavultnak kikiálltott kiegészítőért.

Nézegess Evita Peroni hajpántokat!

Észrevettük, megvettük, viseljük és egyértelműen kijelenthető, hogy 2007 a hajpántok, hajráfok, kendők és egyéb fejfedők éve, így már érthető, miért is olyan fontos ez a fekete műanyagból készült verzió Evita Peronitól. Két, egymásba kapcsolodó félkör, egy terjedelmes sörényen vagy egy teljesen sima, egyszerű vágású hajon is megoldja a fájdalmas dilemmát a praktikusság és a sikkesség között.EsélylatolgatásBár az Evita Peroni Franchise Magyországra még - sajnos - nem érkezett meg, mégis úgy valószínűbb, hogy az ő hajpántjukat 54 euróért, a Valentino-féle pántoknál azért előbb és egyszerűbben szerezzük meg.(forrás: www.aufeminin.com )LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés