free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 vicces celluxtartó

Borsa         Címkék: celluxtartó, lista, öt, tárgy, vicces 1 hozzászólás

A gyors és kevésbé idegtépő celluxhasználat elképzelhetetlen a kis okos tartószerkezet nélkül. Nagyjából mindenhol ugyanaz kapható, de mi rátaláltunk néhány igazán vicces darabra is. A legjobbak.

Sokan több évtizedet töltenek irodai munkával életükben, mégsem jut eszükbe egyszer sem, milyen jó lenne a mindennapi használati tárgyakat vidám, trendi és inspiráló darabokra cserélni. Nemcsak Office Depot van ám a világon! Miközben őszintén sajnáljuk azokat az embertársainkat, akik sivár és ingerszegény környezetben élnek és ezen nem is akarnak változatni, kijelentjük, hogy ez rendjén is van így. Azért vannak a dizájnerek és formatervezők, iparművészek és kreatívok, hogy könnyebbé tegyék életünket színes és vidám tárgyakkal.

Celluxgumi

Lady tape holderMinden titkárnő álma, hogy munkaidőben egyszer Cindy Crawford vagy Bíró Ica edzésprogramot nézhessen egy külön erre a célra rendszeresített plazmatévén a recepcióspultnál, és néha, amikor épp nem jön vendég az irodába, lenyomhasson egy gyors menetet hasra. Nos, leginkább őket irritálhatja ez a derékban celluxot pörgető világoszöld céltárgy. A hullahoppkarikázó celluxtartó amellett, hogy garantáltan felkelti a munkatársak érdeklődését, segít észben tartani a távlati célokat is. Ha egyszer te leszel az Év Dolgozója, igenis kérhetsz majd saját plazmatévét tengerparti edzésprogram videókazettákkal!

Örökös hasizmozásra ítélve

Mr P Tape DispenserNos, nem igazán találunk szavakat, ami pedig eszünkbe jut, inkább nem írjuk le. Mister P nyelve a talpáig ér, ami utalhat középkori kínzási gyakorlatra és rendkívüli, természet adta mutációra is. A te dogod mindenesetre minden levél leragasztásánál az, hogy tovább nyújtsd szegény P Úr ízlelőszervét, majd jókora darabokat tépj le belőle. Nehéz napokon és még nehezebb munkatársak mellett lehet ideális feszütséglevezető, csak nehogy lebukj, miközben vicsorogva kínzod a celluxtartót a főnököd képzelve a helyébe!

Köze nincs a fókához

Kung Fu Kids Tape DispenserKifinomult ízlésű dizájnerek és mangarajongó grafikusok kedvence ez a minden ízében tökéletes ZEN nyugalmat és harmóniát sugárzó celluxtépő. Inkább otthonra javasoljuk, mint irodába, de bármilyen íróasztalon jól mutat. Ha mégis munkahelyen használod, készülj fel arra, hogy túlfejlett fantáziával megáldott kollégáid rendszeresen fókának nézik majd a sáskaállásban celluxtépő porcelánfigurát.

Mint egy űr-elefánt

HANNIBAL Tape DispenserA legenda szerint Hannibál a Róma ellen indított második pun háború (i.e. 218-201) során elefántokkal kelt át az Alpokon. Amennyiben tényleg elefántokat is bevetett a pun uralkodó, azok valószínűleg indiai elefántok (Elephas maximus) lehettek, ugyanis a két faj (afrikai és indiai) közül csak az indiai szelídíthető. Szintén valószínű, hogy teljes harci díszben vonultak a hatalmas állatok, egy páncélos elefánt ugyanis akkoriban a pszichológiai hadviselés csúcsának számíthatott. Elég volt ránézni, és az egyszeri római katona reszketett, mint a nyárfalevél. Most íróasztalodat is felszerelheted a gyilkos szörnyeteggel, hogy nagyobb biztonságban érezd magaz, amikor a főnök mögötted állva ellenőrzi, mit művelsz éppen a monitoron. A celluxtartó "ormánya" visszahajtható, így az sem valószínű, hogy ebészünetben lenyúlja valamelyik buzgó kolléga levélragasztáshoz.

Légyfogó

FROG Tape DispenserA nyelves tematika úgy tűnik egymástól függetlenül is megihleti a celluxtépő-tervezőket. Ennél a békánál valamivel humánusabb a helyzet, mint Mr. P esetében, a működési elv azonban hasonló: itt breki nyelve megfelel Hannibál elefánt orrmányának, azaz a szájszerv tartja a ragasztószalag végét, hogy legyen hol letépni a kívánt hosszúságú darabot. A gyerekek imádni fogják, kioperálják belőle a ragasztót, és egész nap ezzel játszanak majd, feltéve ha otthoni íróasztalon használod és saját/vendég lurkók vannak a közleben. Ezt a tárgyat érdemes legalább olyan körültekintően zárni, mint a veszélyes vegyszereket. A legkisebbek ugyanis előszeretettel tépnek le méteres ragasztószalagokat az aranyos békuciról, majd különféle életveszélyes helyzetekbe kerülnek, ha nem figyelsz eléggé.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés