free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sosemvolt Britney

Borsa         Címkék: britneyspears, fotó, hirdetés, parfüm, retusált 2 hozzászólás

Britney Spears parfümjének hirdetésén olyan fotó szerepel a hajdani pophercegnőről, ahogyan sosem nézett ki, manapság, meg aztán pláne nem. Ismerjük a photoshop áldásait, de ez már akkor is túlzás.

A napokban piacra dobták a legújabb, Britney Spears neve alatt futó parfümöt, a Believe-et. Ez önmagában nem valami izgalmas, mi például nem vagyunk különösebben kíváncsiak az illatra. Ami azonban szót érdemel, az a parfümhöz készült hirdetés, melyen Britney Spears látható. Elvben... Gyakorlatban pedig egy oly mértékben agyonphotoshoppolt nőalak, hogy az már egész egyszerűen túlzás.PofátlanságJó, ne legyünk álnaivak! Azzal mi is nyilvánvalóan tisztában vagyunk, hogy az ilyen és ehhez hasonló fotókat egytől egyig feljavítják digitálisan és gyakran bizony elég jelentős mértékben. Azonban az, amit a Believe hirdetésén látható képpel műveltek, még ennek fényében is sok. Ez a csaj legfeljebb tíz évvel ezelőtt nézhetett ki így a valóságban, de inkább akkor sem.

Más megvilágításban

Ha pedig arra gondolunk, ahogyan a hajdani pophercegnő mostanában kinéz a fényképeken, illetve videofelvételeken, nem csupán, hogy túlzás, hanem egyenesen pofátlanság volt a hirdetésen szereplő képpel előállniuk. Bár az is kétségtelen, hogy figyelemfelkeltésnek nem rossz, hiszen ha a sajtó a valószínűtlen kinézetű fotóról cikkezik, azzal is felhívja a figyelmet a parfüm megjelenésére. Bár mi ettől még mindig nem szeretnénk megszagolni.(Forrás: www.fashioising.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés