free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Védőszemüveg a Dolce & Gabbana-tól

Borsa         Címkék: dizájn, dolce&gabbana, hiba, idétlen, szemüveg 0 hozzászólás

Idétlen, orvosi védőszemüvegnek tűnő, átlátszó napszemüveget dobott piacra a Dolce & Gabbana, bizonyítva, hogy még a neves divatházak is hibázhatnak. A látszat ellenére, viszont talán nem is akkorát.

Tény, hogy nagy és neves divatházak tervezői is szoktak elkövetni hibákat. Ezúttal a Dolce & Gabbana állt elő egy olyan napszemüveggel, mely valójában igen kevéssé látszik annak, ami.Értelmetlen luxusUtoljára valamelyik kórházsorozat művérben úszó jelenetében láttunk ilyen átlátszó védőszemüveget. Pedig ez tényleg nem az, hanem egy luxuskategóriás, Dolce & Gabbana napszemüveg. Úgy tűnik, hogy a divatház tervezői kissé túlpörögték, hogy valami újat és eredetit alkossanak a napszemüvegek terén, és ennek láthatjuk most megkérdőjelezhető eredményét. Napszemüvegnek nem használnánk, dísznek pedig még kevésbé. A szemüveg ugyanezzel a formával egyébként sötétbarna változatban is elkészült, az uniformisokhoz és a műtős dokikhoz kevésbé vonzódó, a hordatóságot szem előtt tartó nők kedvéért. A D&G logó természetesen mindkét változat oldalán ott virít, ami azért - kétségtelenül - sokat dob az összképen.

Műtét közben és után

Esélyes, hogy a szokatlan napszemüveg csak igen keveseknek áll jól, ha viszont feltűnésre vágyunk, vagy éppen ellenkezőleg, így szeretnénk beépülni ha nem is a hazai, de a nemzetközi orvosi szférába, akkor telitalálat. Az ő számukra tájékoztatásul, ezeket a napszemüvegeket bár magyar internetes odalakon még nem találtuk meg, de 275 dollárért világszerte kaphatók a Dolce & Gabbana üzleteiben.

(Forrás: www.styledash.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés