free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csajozós-autós

HT         Címkék: autó, csajozós, hímtag, kellék, zene 0 hozzászólás

A Szórakoztatóipari Művek és a Személygépjárműipari Vállalatok legnagyobb megelégedésére a zene legalább annyira nélkülözhetetlen kelléke az autózásnak, mint a pucérnősposzterek a műhelyeknek.

1895-ben Hatsek Béla, műszerész úgy döntött, hogy megvásárolja élete és hazánk első autómobilját. Az első magyar tulajdonú gépkocsi egy tömörabroncsos Benz volt. A KSH jelentése szerint az idei év első felében közel százezer autót helyeztek első alkalommal forgalomba Magyarországon - ezek közül a legtöbb Suzuki, Opel és Ford volt -, ennek következményeként nyár közepére a magyarországi személygépjármű-állomány elérte a hárommillió darabot. Nagy szerencsénkre az autó birtoklása társadalmi elvárás, a helyváltoztatás az élőlényekre jellemző tevékenység, a közlekedés meg emberi tulajdonság.

Ebben még nem volt lejátszó

Privát tér-függőkAz emberek viszont nem szeretnek tömegközlekedni, mert térfüggők. Ha tehetnék, akkor például magángépen repülnének a fapados járatok helyett. Repülőgépe nem, de személygépjárműve minden harmadik magyarnak van. Autóink a helyváltoztatásunk privát tere, otthonunk egy mobil darabja, amit nem kell megosztani másokkal.Lehet, hogy a gyerekkori matchbox emlékek ágyazódtak be nagyon erősen a hímmemoriterekbe, de a gépkocsizás alapvetően pasis dolog. Persze gyártanak autókat nőknek, és közismert, hogy a csajok jól vezetnek és rendkívüli kaszkadőrök is, de a legtöbbjük azért funkcionális gépjárműfelhasználó. Természetesen mindkét nemre hatnak az iparági és a piaci irányzatok, és a járművek külcsínye és belbecse is jelentősen befolyásolja vásárlói magatartásunkat, de nagy szerencsénkre, hengerűrtartalomról, kardántengelyről, blokkolásgátlóról és optikai tuningról csak férfiak tudnak épületesen beszélgetni.DekódolásA legtöbb gépkocsitulajdonos szerint egy autóban az a lényeg, hogy működjön. Ennek ellenére a személygépjárműveknek üzenetük van. Ha egy csávó audis, az biztos egzisztenciát sugall. A hibridautós környezettudatos. A béemvések üzletemberek vagy bűnözők. A morrisosok yuppiek, a dzsipesek nem. A bogarasok meg bohémek. Tuningautóssal nem kezdenek a csajok, mert fennáll a veszélye annak, hogy az illető több időt tölt az autójával, mint a nőjével. Oldsmobilosok közül is csak a gyűjtőknek van esélyük, elsősorban az anyagi hátterük miatt.

Autóval ér csajozni, mert autókázni romantikus. Egy jó autókázás legalább egyórás gépjárművel történő zökkenőmentes haladást jelent A pontból B pontba. Városokban jellemzően nem zökkenőmentes a haladás, ezért célszerű elhagyott vidéki országutakon, esetleg éjszakai sztrádákon autókázni. Autókázás közben lehet beszélgetni az élet nagy dolgairól. Lehet nagyokat hallgatva számolni a mérföldköveket, és lehet orálisan szexelni is. De egy autós randin zenét is hallgathatunk. Nagy szerencsénkre kihasználhatjuk a hazai rádiók nyújtotta lehetőségeket, sőt külföldön kötelező is autókázás közben szörfölni, de be lehet készülni a kedvenc előadóink hanganyaghordózóival és csupa szerelmes számmal is. Az alábbi könnyűzenei felvételek pedig egyetlen autókázós mixtape-ről, cd-ről, vagy mp3 gyűjteményből sem hiányozhatnak.Tudósok: Apa kocsit hajt Eddie Beram: Riot in thunder alley Johnny Cash: I've been everywhere

[PAGEBREAK]

Red Hot Chili Peppers: Road tripping Queens of the stone age: Go with the flow
The Cardigans: My favourite game
Quimby: Autó egy szerpentinen
Underworld: Cowgirl
Antonín Dvoøák: Újvilág szimfónia
Max Sedgely: Slowly

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés