free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Oscar-díjas hajlakk

Borsa         Címkék: hajlakk, janefonda, l'oréal, oscar, reklám 0 hozzászólás

A L'Oréal ismét Jane Fondát választotta reklámarcának, s olyan nagy a szeretet, hogy a színésznő tehetségét születésnapja alkalmából nem Oscarral, hanem egy limitált szériás hajlakkal díjazták.

Az már teljesen megszokott, hogy a világhírű celebek időről időre különféle saját nevükkel fémjelzett termékekkel, legtöbbször ruha- és cipőkollekcióval vagy parfümmel, ritkábban hangszerekkel, netán egy őket mintázó babával jelentkeznek. Híresség neve alatt futó hajlakkról azonban eddig még nem tudtunk. Most már van ilyen is.

Nem rossz a séró

Színészet, fitness, politika, hajlakkJane Fonda, a kétszeres Oscar-díjas amerikai színésznő, fitness-guru és politikai aktivista így, a hetvenedik születésnapjához közelítve azzal került újra a köztudatba, hogy egy nevével fémjelzett hajlakkot dobott piacra a L'Oreal az Egyesült Államokban.A limitált szériás hajlakkot tulajdonképpen egyfajta tisztelgésnek szánják Jane Fonda pályája előtt. A 150 milliliteres kiszerelésű flakonon fekete alapon arany betűkkel olvasható a színésznő legjelentősebb díjainak - két Oscar és hat Golden Globe - felsorolása. Fonda egyébként már nem először működött együtt a L'Oreal-ral, hiszen tavaly már egy öregedésgátló krém kampányához is adta az arcát.

(forrás: www.trendhunter.com )LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés