free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szűz Máriás pirítós

Borsa         Címkék: ereklye, idióta, pirítós, szenzáció, szűzmáriás 0 hozzászólás

Három évvel ezelőtt még szenzációnak számított a Szűz Máriás pirítós sztorija, mostanra viszont már ilyen ereklyéből bárki, bármennyit készíthet magának. Kaja után pedig jöhet a Teréz Anyás szájspré.

2004 telén a médiát keresztül-kasul bejárta az a történet, mely szerint egy floridai asszony az E-Bay-en árverésre bocsátott egy tíz éves sajtos pirítóst, melyen a Szűzanya képmását vélte felfedezni. A sztori persze, ahogy azt kell, elindította a maga kis lavináját és az azt követő hónapokban sorra tűntek fel az interneten nem csupán a különféle bibliai alakokat, hanem például Elvist, Hitlert vagy épp Bush elnököt ábrázoló pirítósokról készült fotók. Mostanra pedig már odáig jutottunk, hogy már bárki készíthet otthon akár Szűz Máriás pirítóst, egy idióta kis találmány segítségével.EgyszerűÖnmagában is sokatmondó, hogy a stupid.com webáruház kínálatában található meg ez a Szűz Máriát ábrázoló nyomóforma. Használata igen egyszerű: mielőtt a pirítóba helyezzük, bele kell nyomni a formát a kenyérszeletbe. Ennek következtében a Szűzanya képmása beleég a pirítósba és ha eléggé megsült a szelet, akkor tisztán kivehetően látszik. Ennyi az egész. Nem nagy szám.

Ájtatos reggelikhez

A nyomóforma 4.99 dolláros áron rendelhető meg a Stupid.com-ról. Akinek pedig ennyi nem elég, rendelhet mellé Teréz Anyás szájsprét is. De ami miatt leginkább érdemes meglátogatni a honlap szentség-szekcióját az egyértelműen a háttérzene.(forrás: www.gizmodiva.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés