free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pudlitáska

Borsa         Címkék: kiegészítő, kollekció, pudlikutyás, táska, vicces 0 hozzászólás

A világ valószínűleg leggiccsesebb táskáját egy magyar származású tervezőnő alkotta meg. A pudlikutyás kristálytáska nekünk nem kellene, így az azt kiegészítő állatos kollekcióból sem kérünk.

Könnyen elképzelhető, hogy rábukkantunk a világ talán leggiccsesebb táskájára. Ezt a beépített pudlikutyás borzadályt mellesleg egy magyar származású tervezőnőnek "köszönhetjük". Ráadásul nem érte be a kutyával, hanem kész táskaállatkertet is alkotott hozzá. Már csak az a kérdés, hogy mégis kiknek.Ráadásul drága isA kristályokkal kirakott pudlikutyás táska tervezője Judith Leiber. A hölgy 1921-ben Budapesten született, és itt tanulta a táskakészítést is. A második világháború után férjhez ment egy amerikai katonához és kivándorolt az Egyesült Államokba, ahol elismert tervezővé vált. Az általa alkotott ékszereket, táskákat, cipőket és egyéb kiegészítőket világszerte exkluzív üzletekben árulják. Így bizony ezt a táskát is. Méghozzá további, hasonló stílusban készült táskaállatkákkal együtt. A kollekcióban ugyanis található még kagyló, hal, szitakötő, kismadár és kétféle macska is.

Nézegess pudlitáskákat!

Hogy vajon kik képezik eme giccskollekció célcsoportját, csak találgatni tudjuk, ám az biztos, hogy igencsak szűkíti a kört a táskák ára. A pudlikutyás rémség ugyanis egészen konkrétan 4695 dollárba kerül. Az állatkák legolcsóbbika egyébként a macska, melyhez már potom 3295 dollárért hozzá lehet jutni. Mit is lehet ehhez még hozzátenni?! Aki ilyet vásárol, az meg is érdemli.

(Forrás: www.styledash.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés