free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Variációk tonettre

Borsa         Címkék: alkotás, kényelmes, művészi, szép, tonettszék 0 hozzászólás

A tonettszékek szépek és kényelmesek, de senkinek sem jutna eszébe öltözéke kiegészítőjeként használni. Egy argentin divattervő mégis megtette, s így remek művészeti alkotások születtek.

A tonettszék kifejezetten formás, csinos bútordarab, ám eddig még nem merült fel bennünk, hogy egy ilyen ülőalkalmatosság részben vagy egészben egy ruha vagy táska alkotóeleme is lehet. Egy dél-amerikai tervezőben azonban annál inkább felmerült és meg is alkotta a művészien hordhatatlan tonett öltözékeket.

Pret-a-Thonet

Pablo Reinoso-t , az argentin szobrászt és dizájnert már hosszabb ideje izgatta a tonettszékek formavilága. Első jelentősebb megnyilvánulása a témában a Thoneteando szoborsorozat, melyet a klasszikus tonett forma felhasználásával, újragondolásával alkotott meg (azoknak, akik mostanában netán Buanos Airesben járnának, jelezzük, hogy a sorozat szeptember 8-ig még megtekinthető a Ruth Bencazar Galériában).

Nézegess képeket a tonett variációkról!

A Thonateando után aztán hamarosan jött a folytatás is, méghozzá a Pret-a-Thonet kollekció. Ebben tonettszékek elemeinek felhasználásával készült ruhák illetve kiegészítők találhatók. Amolyan látványos, kifutói darabok, melyeknek közük sincs a hordhatósághoz, ám nyilvánvalóan nem is ez volt velük a cél. Hanem egyértelműen a művészkedés. És ez - ebben az esetben - teljesen jó értelemben teljesült.(Forrás:www.trendhunter.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés