free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legdivatosabb laptoptáska

Borsa         Címkék: divat, dizájn, laptop, lista, trend 1 hozzászólás

Örömhírrel szolgálhatunk azoknak, akik régóta szeretnék, hogy kis hazánk végre valamiben kiválóan teljesítsen. Laptoptáskában nagyhatalom vagyunk. Íme a bizonyíték: szemet gyönyörködtető lista.

Szinte bármelyik budapesti számítástechnikai áruház, vagy kiskereskedés kínálatát nézzük, laptoptáskából hatalmas a választék. A piacon ráadásul olyan régen jelen van ez a termék, hogy már kulturális evolúcióról is beszélhetünk. A régi, vaskos PC laptopokat rejtő, konzervatív Samsonite táskákat (vagy inkább bőröndöket) egyre több helyen felváltják a retikülnek és utazótáskának is alkalmas szuper anyagokból készült exklúzív csodák. Ezerféle szebbnél szebb, remek minőségű, vízhatlan, ütés- és tűzálló anyaggal burkolhatod a méregdrága csecsebecsét az itthoni kínálatból is, bár az igazán fantáziadús darabokat ebben a műfajban is az interneten találod.

Nézegess laptoptáskákat!

Crumpler - a rendezett káosz

A világcég magyar honlapja egyelőre a nemzetkzi üzletlánc angol, vagy német nyelvű oldalára mutat, a számtalan szebbnél szebb táska azonban megtalálható Budapesten is egy Lázár utcai kis üzletben. A Crumpler elsősorban puha szivacsból készült laptopra simuló tokjairól ismert, melyeket könnyen a hátizsákunkba csúsztathatunk, internet kávézókban pedig komoly feltűnést kelthetünk a színes "skin"-ekkel. Oldaltáskák, retikülök is vannak a kínálatban, melykről elsőre meg nem mondanánk, hogy kimondottan notebook-hz tervezték őket. Ami az összes termékben közös, az a fantázia, a színorgia és a rugalmas, erős anyagok - no meg az árak: egy hátizsák akár 30-40 ezer forintba is kerülhet, a laptopvédő szivacstok (gimp) pedig 8000-nél kezdődik.

Karcsú és könnyű

Tucano - a második bőrJól felszerelt számítástechnikai boltok kínálatából nem hiányozhat az olasz dizájncég, a Tucano komplett termékcsaládja sem. Azért írtuk bevezetőnkben, hogy laptoptáskában jól állunk, mert ritkaság, hogy a magyar piacon egy-egy nemzetközi dizájner márka kollekciójának valamennyi darabja megvehető legyen. A Tucano azonban mindenütt jelen van, leginkább second skin termékcsaládjáról ismert, mely a Tucano válasza a Crumpler Gimp kollekciójára. Ezek a karcsú laptop "dossziék" mindentől megvédik a gépet, ráadásul szépek és könnyűek is. Szexi kiskosztümben dolgozó csajoknak leginkább a Domina modellcsalád darabjait ajánljuk: ha laptopot nem is hodasz benne, akkor is mindenki irigyel majd a menő táskáért. Ráadásul "csak" 20 ezer forintot kell fizetned érte.


A nőies

Original I - treasure your treasureA magyarra nehezen fordítható angol szóvicc nagyjából azt jelenti: "becsüld meg a drágaságot" - és valóban: az OI szuperdizájn laptoptáskákat készít, elsősorban nőknek. Aki ilyesmit választ a boltban, annak az életében bizonyára fontos szerepet tölt be a laptop, ráadásul van is pénze arra, hogy kedvencének a legjobbat válassza. El sem hisszük, hogy a csúcsminőség 14-25 ezer forint ellenében hazavihető. Úgy tűnik, laptoptokban nemcsak jók vagyunk, hanem az árakkal sem szálltunk el. Egy több százezer forintos gépnél mit számít az a plusz huszas, nem igaz?
Fegyveres finomság

Vlieger&Vandam - cuki agresszióA holland divatmárka laptop táskái pisztolyok és kések sziluettjét láttatják - rózsaszín és citromsárga dombornyomással a laptoptáskán. Na, ilyet nem árulnak Magyarországon, az internetről viszont minden további nélkül megrendelheted erről a webloldalról, amennyiben rendelkezel felesleges 419 dollárral (79 000 forint). Rovatunk egyöntetű véleménye szerint akkor lenne jó világ kis országunkban, ha a nagyon gazdag üzletasszonyok ilyenekre költenék a pénzüket és nem vörös alapon szőke csíkos hajmelírra, meg arany ékszerekre. Mert azért az jelentene valamit, nem?Kézzel hímzett

A FészekSzokás szerint a végére tartogattuk az igazi csemegét. A Nest egy nonprofit egyesület, amelynek célja a harmadik világ fejlődő országaiban alkotó művésznők felkarolása. A vállalkozás mikro törlesztőrészlet ellenében tőkéhez juttaja a rossz anyagi helyzetben élő nőket, hogy gépeket és anyagot vehessenek a munkához. Fantasztikus tárgyak, ékszerek, képzőművészek tervezte kiegészítők készülnek a szervezet hiteleinek köszönhetően. A színes, kézzel készített laptoptáskák talán a legszebbek, amiket valaha láttunk. A 70 dolláros Postal Bag megrendelhező az oldalról. Mi ebben a pillanatban nyomtuk meg az Enter gombot.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés