free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szexmánia

HT         Címkék: függés, kényszer, mánia, szex, terápia 1 hozzászólás

Ha az ember túlzásokba esik, bármilyen szenvedélye mániává válhat. Hímtagunk ezúttal a kényszeres kéjelgők nyomába eredt: elmélkedik a két nem szexhez fűződő viszonyáról, na meg a terápiáról.

Nem igaz, hogy a csajokat nem érdekli a szex. Az sem igaz, hogy a pasikat csak a szex érdekli. Manapság bárki lehet szexfüggő. Egyesek szerint a szexfüggőség terjedése az internethasználattal egyenesen arányos.Lovemakers: Internet girlfriend

Így kezdődöttAz egész akkor kezdődött, amikor a felvilágosult eszmék legutóbb megjelentek a Földön . A XVIII. századig egynemű társadalmi berendezkedés volt jellemző a civilizált világokra, és évezredes hagyományokkal bírt az ókori Galénosz megállapítása, miszerint a nőknek ugyanolyan nemi szervük van, mint a férfiaknak, csak éppen testen belül. Galénosz például ugyanazzal a szóval utalt a petefészekre, mint a herére, és a szövegkörnyezetre és az olvasóra bízta, hogy melyik nemre is gondolt éppen. E világnézet szerint a nemi vágyak is egyformák voltak. És a nők és a férfiak egyaránt kevés ellenállást mutattak a szexuális szenvedéllyel szemben. A felvilágosodás gondolkodói szerint mindez marhaság. Szerintük az emberi nemek fizikai és morális szempontból is eltérnek egymástól. A XVIII. század óta esküszik mindenki arra, hogy az emberek elkülönülő, egymással össze nem vethető, ellentétes nemű lények. Mint minden társadalomelméleti eszmeáramlat, a felvilágosodás is alapjaiban ingatta meg a társadalmi rendet, számos forradalmat idézett elő, és vezetett például a kapitalizmus megszilárdulásához. Viszont kábé kétszáz év után lassan elbukni látszik az a társadalmi trend, hogy a csajok nem szexorientáltak, hogy minden pasi csak arra gondol, és a férfiak szexéhesek, a nők meg nem.

Menőmanó és a szex (La linea: sexilinea)

OrgazmusA sokféle manipuláció és tudati beavatkozás miatt az emberi szex sokat veszített elemi erejéből. Pedig az orgazmus mindenkinek jár. Az orgazmus a nemi kielégülés tetőpontja, a kéjérzés legnagyobb foka. A jó orgazmus tükörsima kedélyállapot. Az orgazmus a börtönbüntetésre ítélt lélek kábítószere.

Ókori görögök ide, felvilágosult franciák oda, de alap, hogy a férfiak és a nők orgazmusa különbözik. A férfiak kéjérzete egységesnek mondható. Gyors begerjedés, gyors csúcspont, gyors lankadás. A nőké sokfélének. Jellemzően azért a lassú begerjedést, a hosszú csúcspont és a lassú lankadás követi, és gyakori az utókéjérzet is. A legrejtélyesebb orgazmustípus az anyáskodó. A "nekem akkor jó, amikor neked". Az ilyen típusú örömszerzés egy alkalmi kapcsolatban kedves hajlandóság, tartósban csodálatos képesség, de nyomonkövethetetlen és rejtélyes. A nem csak saját akaraton múló, a másik fél örömérzetétől függő kéj a kiszámíthatósága miatt pedig unalmas. Itt nem kell zsírt égetni

Szexuális zsírégetésAmint azt a rosszhírű magyar bulvársajtóból megtudhattuk, egy egyórás szeretkezés alatt körülbelül annyi kalóriát veszítünk el, mintha egyszer körbefutnánk a Margitszigetet. A legdurvább azonban mégiscsak az, hogy a bulvár szerint a színlelt orgazmus a legjobb szexuális zsírégetés. Alkalmi szexnél a színlelés egyrészt nagyon nehezen leplezhető le, másrészt fölösleges is leleplezni. Stabil kapcsolatban pedig értelmetlen színlelni. ÖrömszerzésHa egy illető ellátogat egy swinger partira még nem feltétlenül magamutogató és/vagy szexfüggő, lehet hogy csak kíváncsi. A swingerezés nem sokban különbözik egy csoportterápiától, az ideológiai töltettel bírók leginkább a bacchanáliákra emlékeztetnek. Swingerezni az arra kialakított ingatlanokban a legcélszerűbb. Egy jó swingerparti elengedhetlen kellékei: öltözőszekrény törölközővel, körbe tükrözött, klímával és elszívóval felszerelt szobák, sötétszoba, társalgó, étterem, bárpult, jakuzzi, masszázs, dommal és dominával vagy anélkül is egyaránt használható BDSM stúdió.

Itt nem kell zsírt égetni

Az anonim szexfüggők szerint, ha egy illető sűrűn szexuális kalandokba keveredik, és/vagy szexszel vezeti le a stresszt, és/vagy kényszeres szexszüksége van, esetleg ilyen pótszerrel él, akkor célszerű az anonim szexfüggők örsi gyűléséhez fordulnia.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés