free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Street art cipők

Borsa         Címkék: amerikai, cipők, ritkaságok, streetart, szemfüles 0 hozzászólás

Egy szemfüles amerikai DJ egyszerű tornacsukákból készül meggazdagodni: megveszi negyven dollárért, kipingálja őket, majd százért adja tovább. A fanatikus gyűjtők már rá is kaptak a ritkaságokra.

Roman Weingartner, a 38 éves San franciscói DJ és street art művész negyven dolláros, fehér Converse All Star cipőket vásárol, majd miután saját készítésű stencilek és színes festékspray segítségével művészien kidekorálta őket, száz dollárért adja tovább.

A mester és alkotása

25 éves trendA cipők kidekorálásának divatja egyáltalán nem újkeletű dolog, hiszen nagyjából akkoriban kezdődött, amikor kitört a breaktánc-mánia, az pedig bizony közel huszonöt évvel ezelőtt volt. Manapság az is egyre gyakoribb, hogy egyes cégek - például a Nike vagy az Adidas - hivatalos formában együtt dolgoznak street art művészekkel egy-egy modell vagy cipőkollekció erejéig. Ilyen együttműködésre volt példa nemrégiben, amikor a Simpson család mozifilm változatának promóciója kapcsán 14 művészt kért fel a Vans, hogy a rajzfilm stílusában dekoráljanak ki cipőket. Minden alkotásból kétszáz másolat készült és a cég bizony igen nagyot kaszált az értékesítéssel.

Amerikában vannak már gyűjtők is, akik kifejezetten az ilyen átfestett cipőkre hajtanak. Egy-egy nevesebb művész által alkotott darabért hajlandóak megadni akár kétezer dollárt is.

(Forrás: http://www.trendhunter.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés